Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Plútóm és a Vénuszom együtt...

A Plútóm és a Vénuszom együtt áll a 2. házban, kvadrátban a Jupiterrel és trigonban a Medium Coelival. Ez mit jelent? Amatőr szintem foglalkoztam egy ideig asztrológiával, de ezt nem tudtam megfejteni. 23/L

Figyelt kérdés
Minden hasznos infót megköszönök.
2010. júl. 22. 12:41
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy a Skorpió jegyében áll a Vénusz és a Plútó, a Jupiter a Vízöntőben, MC a Rákban.
2010. júl. 22. 12:45
 2/16 anonim válasza:
66%
hát.. nagy házad lehet..
2010. júl. 22. 13:20
 3/16 anonim ***** válasza:
24%
Szívesen segítenék de egy mukkot sem értek... Remélem lesz olyan aki tud segíteni :)
2010. júl. 22. 13:26
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

A Jupiter az nem anyilas bolygója?:O

Eddig úgy tudtam..na de mindegy.Bocsi,hogy nem tudtam értelmes választ adni,és azért írtam ide,mert hátha valaki megfejti..

2010. júl. 22. 13:39
 5/16 anonim ***** válasza:
38%
Egészségedre.
2010. júl. 22. 13:44
 6/16 anonim ***** válasza:
És az mit jelent, ha a Hold a Kígyótartóban van?
2010. júl. 22. 14:14
 7/16 BlackSword ***** válasza:

Aha...aha... ahha...

Teljesen logikus... A bolgyók mozognak... Az élet telik... Az emberi elme pedig fejlődik... Visszafelé...

Nincsen neked túl sok szabadidőd???

2010. júl. 22. 14:24
 8/16 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kértem, ami a témához kapcsolható. Aki nem ért hozzá, ne írjon.
2010. júl. 22. 14:45
 9/16 anonim ***** válasza:
49%

Plútó a 2.házban:E bolygó átalakulást előidéző erejénél fogva előreviheti vagy éppen hátráltathatja ügyeit. Kifogyhatatlan gazdaságot hozhat, vagy a földdel tehet egyenlővé. Esetleg mindkettő. Sok függ saját tudatállapotától és attól, hogyan alkalmazza saját ismereteit. Nem szabad, hogy a pénz és anyagi javak megszerzése legyen a cél.

Vénusz a 2.házban: A Vénusz e szerencsés állása anyagi jólétet, ha nem is kimondottan gazdagságot jelöl. Szélsőségesen költekezik, mert általában megteheti. Emellett örömét leli a szép dolgok megvásárlásában. Ha a fényszögek másként nem jelölik, bizonyára anyagi előnye származik házasságából és kapcsolataiból.

Plútó kvadrát a Jupiterrel: Dogmatikus nézeteket vall vallási és spirituális kérdésekben. Hitrendszere oly mértékben rugalmatlan, hogy nem képes tolerálni az övétől eltérő hitű embereket. Létfontosságú jólétéhez a hatalom, melynek megnyilvánulási formája a házbeli elhelyezkedés függvénye.

Vénusz kvadrát Jupiter: Gyakran csábul el az élet örömei felé, és extravagáns minden cselekedetében. Érzemei sekélyesek lehetnek, ám az emberekez vonzza beszédes, szeretetre méltó természete. Ez az állás hiúságot kelt, és kiadásokra utal fizikai megjelenésének megőrzése érdekében.

Vénusz trigon az MC-vel:Külső bája vagy kapcsolatai révén fejtheti ki ambícióit. Otthona tükrözi személyes harmóniáját és szépségét, és gyakran társasági összejövetelek helyszínéül szolgál. Művészek számára ez a fényszög általában szakmai elismerést jelöl.

Plútó trigon az MC-vel:Karrierlehetősége sokrétű és változatos. Általuk szakmai kiválóságra és hatalomra tehet szert. Megérzése révén képes irányítani a karrierjét és legyőzheti a családi életében felbukkanó akadályokat.

RÁK MC

Annyira szeretne csillogni, hogy a karrierjében teremti meg. Ez érdekes, mert a Rák a legrejtettebb jegy, és ott kell ragyognia az MC-vel. Nehéz ügy.

Sokszor a bájosságával és kedvességével ér célt (Mérleg Asc. rendszerint).

Sokszor régiség boltot tart fent, vagy régész.

De általában a család a karrierje.

Ha Mérleg az Aszcendens, akkor minden ház ellenkező jeggyel kezdődik, mint az asztrológiában kellene lenni. Kossal kellene kezdődni, de a Mérleggel mindent ellenkezőleg él meg, fejjel lefelé látja a világot.

Ha Skorpió az Aszcendens, akkor a jövőjében benne van az otthonteremtés, a gondoskodó elem.

Ha az MC-n ül a Hold, akkor különösen előtérbe kerül a gondoskodó elv, főleg az anyaság. A Hold leginkább a IV. házban érzi jól magát a Rák házában, itt a X.-ben ki kell állnia a külvilág elé. Az ilyen MC-vel rendelkező emberek sokszor idősek otthonát, kollégiumot, vagy iskolát vezetnek. A gondoskodás az életük részévé válik, tyúknyként viselkednek.

Lételemük a segítőkészség és az együttérzés.

2010. júl. 22. 14:50
 10/16 anonim ***** válasza:

"Dogmatikus nézeteket vall vallási és spirituális kérdésekben. Hitrendszere oly mértékben rugalmatlan, hogy nem képes tolerálni az övétől eltérő hitű embereket."

Ez speciel bejött. :D

2010. júl. 22. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!