Ikrek és skorpió tényleg együtt élhet egy életen át békében?
Ikrek jegyben születtem párom skorpió! Lassan egy éve járunk és úgy érezzük egymásban megtaláltuk azt akit kerestünk. De a horoszkópok mindenhol azt írják, hogy ez a két jegy nem illik össze. Kicsit más az életfogásunk, de még sose volt vita ilyenek miatt, elfogadjuk egymás gondolkodás módját. Ami érdekes, hogy párom sose akart befolyásolni, sőt inkább rám hagyja a döntéseket. Nagy a béke köztünk, veszekedések eddig sose voltak. Viszont más tekintetben elég gyakran érződik, hogy skorpió. De inkább másokkal szemben.
Szerintetek tényleg lehet ebből életre szóló kapcsolat? Mert eddig úgy fest, hogy igen...
Biztató!
Mi is hosszútávon gondolkodunk.
nem mindíg válik be a horoszkóp...az én férjem oroszlán én pedig skorpió vagyok.azt olvastuk hogy a kapcsolatunk nem fog működni és ha igen is 1hónap sem lesz,és egy jósnő is elég hasonlóan mondta ezt.Már 21 éve élünk boldogan 2 gyermekkel...
"tanulság":a horoszkóp nem illik mindenkire...sok olyan ismerősöm volt aki teljesen más volt sőt pont az ellenkezője mint ahogy a horoszkópja szerint "lennie kellet volna".
TEHÁT HA SZERETITEK EGYMÁST MEG MINDEN AKKOR BIZTOSAN ÖSSZEILLETEK...:)))
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!