Kos fiú-Skorpió lány együtt? Tapasztalat? Vélemény?
Mielőtt valaki leírná,h nem ettől függ, TUDOM! :D
Csak érdekelnek a tapasztalatok :)))
köszi előre is.
Nem kompatibilis a két jegy.
A Skorpió háttérben szervezkedő + cselekvő, a Kos nyílt sisakos, kedveli sőt megköveteli az egyenes beszédet, a Skorpió pedig nem jár élen eme tulajdonsággal, még az se, amelyik nagyon szókimondó.Akármilyen parázsnyelvű a Skorpió, ha ki is adja magát, amivel csípi - marja a partnerét, még mindig számtalan titkot megtart magának és jobb időre tartogatja, és a legváratlanabb pillanatban zúdítja a partnerére.A Kos intoleráns jegy lévén, hamar beleun ebbe a fajta folyamatos csörtébe, mind fizikailag és lelkileg is.
A Skorpió iszonyú féltékeny és irigy, a rosszul megközelített Kos nem túl monogám, ha megcsalja partnerét azt naívan azonnal elmondja, nem kenyere a cinkes kártyajárás, mint a Skorpiónál.
A Skorpió szőröstől - bőröstől akarja a partnerét, a Kos függetlenségre törekvő, nem bírja a kötöttségeket, ugyanakkor törékeny is és örök gyerek.
A Skorpió nagy játékos, vígszínházas, ahol a tragédia és a komédia az életében sűrűn váltogatják egymást, megbocsátani nem képes ( vmikor egy életen keresztül ), a Kos hamar dühbe gurul, de utána hamar lehiggad és amin a Skorpió még órák múlva is toporzékol, arra ő már valószínűleg nem is emlékszik.
Végezetül a Skorpió erősen intuitív jelleme révén képes manipulálni a háttérből a naív lelkületű és bizakodó Kost.
Remélem segítettem.
Te melyik vagy?
Szkeptikusok már megint mit keresnek ezen az oldalon?!
Szegények, nincs jobb dolguk...
Nos. Én a skorpió lány vagyok.
Mondom nem ettől függ az egész mivel volt már kos barátom és nagyon jó volt, sőt mai napig legjobb barátok vagyunk és egy konfliktus sem volt,annyira toleráltuk egymást...
Amit most a skorpióról leírtak, szöges ellentéte vagyok.
Nem vagyok háttérben szervezkedő...nagyon nyílt vagyok ,nem titkolózok főleg az előtt akit már nagyon megkedveltem.
Nem vagyok túl féltékeny sem,hacsak nincs meg rá az okom.:)
jelenleg is egy kossal hozott össze a sors, és tényleg csak kiváncsiságból kérdeztem a tapasztalatokat.:)
Nekem fantasztikusan bevált.:) Nem tartott hosszú ideig, mert a végén leginkább barátoknak éreztük már egymást. Mindketten könnyen engesztelődő és vidám természetűek vagyunk, ezért nem is adódtak nagyobb gubancok köztünk.
M.j.:Aki be akarja skatulyázni valamelyik jegy képviselőit, az nem is ért igazán az asztrológiához.
Szerintem nem igazán illenek, ismerősöm tapasztalata.
De lehetséges, hogy ő nem olyan kos, mint a többi.
Nekem nem kellene kos pasi. bak lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!