Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Testvér horoszkóp?

Testvér horoszkóp?

Figyelt kérdés

Ismerősöm beszélt róla, hogy melyik gyereke milyen jegyű és hogy jönnek ki egymással. Kicsit felkeltette a kíváncsiságomat. Odáig volt, hogy nálunk milyen "jó" a párosítás .

Vizöntő lányom és Mérleg fiam van, akiknek nagyon szoros a kapcsolatuk.

Ha lenne harmadik gyerek, milyen horoszkóp illene hozzájuk?

2020. jan. 15. 13:44
 1/5 anonim válasza:
29%

szerintem az a lényeg, hogy ne legyen túl nagy korkülönbség. mivel ha 3.gyerek akkor születik mikor a többi már 15-20körül van addigra már a nagyok kirepülnek a családi fészekből...vagy pont, hogy nem a kisbabával fognak bulizni.

3-4év korkülönbség szerintem még belefér...

az is kérdés, hogy örülnének-e egy 3. testvérnek, vagy pont nem is érdekli őket :D

2020. jan. 15. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan legyen a horoszkópja amilyen egy EGÉSZSÉGES gyerkőchöz tartozik. Ez sokkal fontosabb, mintsem hogy melyik hónapban fog majd megszületni. Hogy hogyan fognak majd kijönni egymással meg a szülőkön múlik leginkább nem a horoszkópjukon.
2020. jan. 15. 17:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Hasonló válaszokat vártam.😁

Nyilván egészséges legyen és ne kegyen kivételezés.

De ugye minden horoszkóphoz más tulajdonság társul, ami lehet, hogy nem passzol.

2020. jan. 15. 17:42
 4/5 anonim válasza:
100%
Ha ez számít én rák vagyok unokatesóm pedig vízöntő és elég jól kijövünk, meg úgy alapvetően a vízöntőkkel.
2020. jan. 15. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Bak vagyok, testvérem szintén, 11 év a korkülönbség és jól kijövünk. De azt megjegyezném, hogy egyikünk se illik bele a munkamániás bak sztereotípiába.
2020. jan. 19. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!