Melyik csillagjegyek illenek össze a legjobban?
Tapasztalatra is kíváncsi vagyok, illetve, hogy melyik az, amelyik egyáltalán nem illik össze.
Köszi
Egy Rák nő
Személyes tapasztalat (csak napjegyről van most szó, pedig a Vénusz is számít egyébként):
Rák - Bak (én és a párom :) )
Rák - Bika
Rák - Skorpió
Bak - Szűz
stb.
Egyébként általában az egymással ellentétes jegyek (amelyek között 6-6 jegy van, pl Rák és Bak), azonos természetű jegyek (pl. földjegyek, Bika, Szűz és Bak) 98%-ban jó párt alkotnak. Meglepetés lehet az azonos jegyű pár (pl. Bak - Bak), de az nagyon lutri.
Én 2 nőt ismerek, aki szuper kapcsolatban él Skorpióval. Az egyik Nyilas, a másik Oroszlán :)
Ennyit a horoszkópokról :D
Szűz a csillagjegyem és konkrétan rajongani tudok a Bak jegyű nők iránt. Meglátom és már tudom, hogy mi ő.
Tökéletesen értem.
"Már csak azt nem értem, hogy ha elvileg egy Rák jobban passzol egy Skorpióhoz, akkor miért nem kellek neki eléggé."
Már írtam neked, hogy a napjegy nem elég, a Vénuszt is meg kell nézni.
A Skorpiók között vannak ilyenek, akik képtelenek megállapodni, és folyton csak vergődnek, játszmáznak. Az ilyeneket el kell kerülni. Itt te csak vesztes lehetsz sajnos.
Szűz jegyű vagyok a bika nőkből kijutott pár ugyh bizton állithatom, hogy nem nekem valóak bár mindenhol a tökeletes kapcsolatot irjak de ezt nem tapasztaltam, olyannyira, hogy ha megtudom, hogy bika jegyű fejvesztve szaladok.
Bak nővel még nem talalkoztam de nagyon szeretnék.
Bakkal tuti nem. Két ilyen párost ismerek, az elején minden szép volt utána meg egy kanál vízben is meg tudták volna fojtani egymást.
rák-bika
rák-halak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!