Melyik csillagjegyek illenek össze a legjobban?
Tapasztalatra is kíváncsi vagyok, illetve, hogy melyik az, amelyik egyáltalán nem illik össze.
Köszi
Egy Rák nő
Nekem rakkent 3 vizontom volt, szamomra komoly kapcsolatra kind a harom vizonto alkalmatlan volt pedig nem vagyok tipikus rak... megis evekig egyutt voltam harombol kettojukkel, egyel pedig feleves bohockodasunk volt...
Volt oroszlanom egymast tuluvoltottuk intelektuel pedig a celok es az igenyek megegyeztek koztunk es mikor nem kezdte el a hazlmaskodasat tok jol kijottunk
Volt ket bikam, nem volt rossz de hianyzott nekem belole a pezsges/izzas nem is tudom hogy irjam...
Most egy kossal elek egyutt es benne tapasztalom mind azt ami a korabbi kapcsolataimbol hianyzott. :)
Oroszlan az aszcendensem, holdam, merkurom es ikrekben all a venuszom..
Bika - bak (én és a férjem)
Bika - szűz (rokon házaspár)
Bika - rák (szintén rokon pár)
Ikrek - nyilas (szüleim)
Necces:
Skorpió - oroszlán
Rák - nyilas
Bika - nyilas
Én kicsit asztrólogus mániás vagyok de mindig adtam esélyt a kapcsolatnak. Szóval én mérleg napjegyű, oroszlán aszcendens vagyok , volt dolgom szűzzel , bakkal, szűzzel elég hamar vége lett a kapcsolatnak, és azóta sem tudok jól kijönni velük, a bakkal másfél évig bírtam, sosem akart kimozdulni ami nekem meg kb a lételemem. De ezt le is írták előre hogy milyen problémák miatt nem fog működni, persze makacs voltam de végül beláttam hogy tényleg nem működött. Volt oroszlán párom is, veszekedtünk mert mindegyikünk dominánsabb. De akikkel talán tényleg kijövök : oroszlán, kos, nyilas, (nyilas az érdekes, mert inkább barátilag, párkapcsolatként nem működik)
bika , mérleg, ikrek. Valaki írta hogy általában ami szemközti az 98 százalék hogy összejön. Hát nem tudom. Oroszlánnak a vízöntő, mérlegnek a kos. Kos mint barát teljesen oké, és a vízöntő is, de párkapcsolatban nem működött. Halakkal is jól kijövök , skorpió és a rák nekem kicsit furcsa de igazából talán a szűzen kívűl kijövök mindenkivel.
Jelenleg mérleg napjegyű, oroszlán aszcendens párom van, elég sokmindenben hasonlóak vagyunk. néha érzem a versengést de tudjuk hol kell leállni és ez a lényeg. Nekem a hasonlóság vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!