Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mennyire irigy másokra a bak...

Mennyire irigy másokra a bak nő? Mennyire irigy mások párkapcsolatára vagy életére? És mennyire utánoz másokat?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki bak és elég sűrűn vettük észre hogy elöszeretettel utánoz másokat miért van ez? Mennyire kedves jegyek?

2020. jan. 12. 15:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%

Szerinted a több milliárd bak nő mind egyforma, mindegyik irigy és utánzó?

Elárulom, azért van ez, mert ő ilyen, de ez nem azt jelenti, hogy más bak nő is ilyen. Szép is lenne, ha horoszkóp alapján egyből lehetne tudni, hogy milyen az adott ember, milyen a viselkedése, gondolkodása, milyen jegyű ember passzol hozzá... Neked mi is a horoszkópod? Hátha le van írva, hogy egy általánosító, naiv emberke vagy... Ja, igen, bak nő vagyok. Szívesen.

2020. jan. 12. 18:10
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a "kedves"kommentedet igen látom hogy bak vagy mert jó nagy bunkó vagy 😃
2020. jan. 12. 19:05
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Khmmm...nem én tettem fel egy agyatlan kérdést.
2020. jan. 12. 19:06
 4/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ilyen ostoba vagy😃 legközelebb ki fogom írni hogy normális választ kérek 😃
2020. jan. 12. 19:10
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
Szánalmas vagy haver, nagyon szánalmas...
2020. jan. 12. 19:14
 6/19 anonim ***** válasza:
72%

Azért a pszichoháttere érdekes ennek a eszmecserének,vajon miért is ugrott neked egyből egy bak nő?...az önkritika nem az erősségük..

Rengeteg bak ismerősöm volt,de inkább fiúk és igen,mindegyik kicsit irigy volt mások sikerére és egyéb elért eredményekre,ezért majd mindegyik nagyratörő és könyöklő lett,amelyik pedig nem merte bevállalni az befeléfordult nagy szerénységében..de nagy dumások ezzel kompenzálják az érzelmi szárazságot,pedig a valódi céljukért önmagukért kellene felelősséget vállalni..

Ha a mértékre vagy kíváncsi,hogy "mennyire irigy",általánosítva nem irigyebb mint egy bika nő csak ők kompenzálva vannak nagylelkűséggel és az anyagi gazdagsághoz szükséges teremtőerővel..a baknak ezt a ranglétrával ki kell kaparnia...egyébként pedig 1-10 skálán attól függ mennyire érett az a személyiség..

2020. jan. 12. 19:52
 7/19 anonim ***** válasza:
13%
és utánoznak,de ez náluk nem tudatos..
2020. jan. 12. 19:54
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ😇
2020. jan. 12. 19:58
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
#6 Ahhha, szóval szerinted pár sor alapján ezt le lehet szűrni? Soha életemben nem irigykedtem senkire, önkritikám is van. Nade hogy valaki horoszkóp alapján ítéljen el úgy, hogy nem is ismer, az már tényleg röhejes...Írjátok már le légyszi az összes bak nőre jellemző marhaságot, hátha sikerül megismernem önmagam, hogy tudjam milyennek is kéne lennem.
2020. jan. 12. 20:01
 10/19 anonim ***** válasza:
57%

En ismerek bak noket, jellemzo rajuk ez az utanozgatas stb, de csak kepmutatas meg ideiglenes seggnyalas celjabol hogy legyen valami kozos tema a sajat erdeke celjabol. En ezt eddig 10/10 alkalombol tapasztaltam..

Egyebkent ennek ellenere el is erik sok esetben a sikert a bak nok a “karrierben” de az mar mas tema mennyire boldog a kapcsolata vagy oszinte a barati tarsasaga.

Humorosak, tortetok,anyagiasak, irigyek, maximalistak, kitartoak..

Rak no

2020. jan. 12. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!