Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Egy Szűz tényleg sokat csipkel...

Egy Szűz tényleg sokat csipkelődik és kritizál másokat?

Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, én biztos.

Ez egy nagyon jó jellemzés: http://www.youtube.com/watch?v=iZ0dSPlTbSQ

2014. nov. 7. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Igewn, ez sajnos így van, a túlzott maximalizmusa miatt és amiatt, mert mindig mindenről tudni akad, s így voltaképpen alig halad előre ...
2014. nov. 7. 23:12
 3/7 anonim válasza:
Én szűz vagyok és tényleg így van.
2014. nov. 7. 23:51
 4/7 anonim válasza:

Nem hiszem ez nem ezen múlik attól ,hogy valaki Szűz attól még nem muszáj , hogy csipkelődjön és kritizáljon másokat .

:3

2014. nov. 9. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Ő maga eléggé szisztematikus, rendszerető, alapos, kitartó, makacs, van sok berögzött szokása, amelyektől nem tér el. És ha azt látja, hogy más nagyon nem úgy cselekszik, mint ő, akkor képes csipkelődni, kritizálni ahelyett, hogy megvizsgálná a dolgot a másik ember szempontjából...
2014. nov. 10. 11:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, de amugy szerintem tudni kell kezelni, valami frappáns válasszal, imádják, a tesóm is ès a párom is szüz :D
2014. nov. 10. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, de az önkritikája is fejlett.
2014. nov. 16. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!