Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyós aki már betegesen...

Anyós aki már betegesen aggódik, telefonálgat, kritizál. Mit lehet tenni? Van valami hatásos "gyógymód" az ilyen anyósokra?

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nem veszed fel a telefont

vagy...

ha mégis akkor kezd el te is aggódni a állapota miatt és ne hagyd szóhoz jutni vagy 10-15 percig egyfolytában beszélj csupa hülyeséget blődséget majd hirtelen köszönj el és tedd le a telefont

nekem ez vált be

2014. aug. 12. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:
79%

Azért tudja ezt megcsinálni veled, mert engeded és tisztelettudóan meghallgatod. Bár van egy olyan mondás, hogy "úgy jó az anyós, ha porhanyós", hidd el Ők is emberből vannak és csak addig próbálkoznak, ameddig engedik elérni a pórázt.

Egy időben az én anyósom is mindenbe bele kötött, mindet kritizált, ha eljött. Ha már jött, görcsbe volt a gyomrom, hogy mibe fog megint belekötni. Aztán elhatároztam, hogy bármit is mond, nekem lesz igazam, először magamat kellett meggyőznöm, hogy ha felháborodok, az jogos lesz. És ezentúl mindig felháborodtam. Bevált, mert az utóbbi időben nem szól semmiért.

Persze ezt anyósa válogatja, attól is függ, hogy mennyire tekint téged családtagnak. Mert az enyém azért ilyen szempontból normális, hogy teljes mértékben családtagnak tekint és bármit ugyanúgy megmondhatok neki, mint a gyerekei. Ezzel természetesen nem élek vissza, nem beszélek vele tiszteletlenül. Meg kell találni az arany középutat, amikor meglehet győzni.

A rosszabb eset az, amikor az anyós egy betolakodónak tekint, az menthetetlen, annál sosem fog elérni semmit az ember.

2014. aug. 12. 10:47
 3/3 anonim ***** válasza:

most nem azért, én egyszer tettem fel kérdést, anyóssal kapcsolatban, és mondtam hogy nem veszem fel a telefont, erre 100-an nekem ugrottak, hogy képzelem, elhordtak mindennek!!!! Itt meg 100%-ot kap???? Szóval, nem értem, egyiknek ezt tanácsoljátok, mindenki egyetért vele, a másiknak meg kikaparják majd a szemét!

Enyém is állandóan telefonálgat, ma épp vagy 4x!!!!! Nem jó a telom, kicsöng de nem tudom felvenni 2 napja! De most megint kérdőre akar vonni ezt már tudom, úgyhogy most somolygok a bajuszom alatt :D Nem tudom tiéd TÉNYLEG aggódik e vagy csak éppen kiváncsiskodik?!

2014. aug. 12. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!