Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mennyire irigy másokra a bak...

Mennyire irigy másokra a bak nő? Mennyire irigy mások párkapcsolatára vagy életére? És mennyire utánoz másokat?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki bak és elég sűrűn vettük észre hogy elöszeretettel utánoz másokat miért van ez? Mennyire kedves jegyek?

2020. jan. 12. 15:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ🙂😇
2020. jan. 13. 08:20
 12/19 anonim ***** válasza:
13%

Még mindig nem értelek titeket.

Nem lenne célravezetőbb elolvasni minimum egy darab asztrológiával kapcsolatos könyvet, ami részletesen taglalja az archetípusokat?

Ha valaki ezen az oldalon akar információkat szerezni, az már régen rossz.

A kérdésedre válaszolva: A Bak archetípus alsó, ösztöni szintje a seggnyalás, könyöklés.

Minden típusban élnek fejlett és fejletlen emberek.

Az alsó szinten a személyiségének negatív tulajdonságai érvényesülnek. A fejlettebb szinteken pedig a pozitív.

2020. jan. 13. 14:26
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Bak nő vagyok, és nem vagyok irigy, mert szeretem az életem. Az emberi tulajdonságokat nem a horoszkóp határozza meg, hanem a velünk született, és tanult magatartási formák.

Valaki leírja a véleményét erre te lehurrogod, de az még rosszabb h személyeskedsz. Ismered azt a szót, h intelligencia?!?

2020. jan. 13. 14:28
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen képzeld ismerem mert nem vagyok hülye nem is értem hogy ki kezdte de köszönöm hogy megfogod a lényeget te is😀
2020. jan. 13. 15:44
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

Én BAK nő vagyok.

Irrígy nem vagyok senkire, pláne párkapcsolat téren.

Utánzás... Hm... Gyermekkoromban előfordult, hogy utánoztam valakit, de csak mert csodáltam és szerettem volna hasonlítani rá. Ilyenkor úgy hordtam a hajam ahogy ő, átvettem néhány szokását is. Felnőtt fejjel nem jellemző rám ez, csak azt veszek fel ami nekem tetszik, és csak úgy cselekszem ahogy jónak látom. 🙂

2020. jan. 13. 23:11
 16/19 anonim ***** válasza:
86%

Bak nő vagyok. Kérdező, kíváncsi lennék a te horoszkópodra. Mert személy szerint én nem bírom a nyilasokat,oroszlánokat, kosokat. - ezek mind tűz jegyűek, a bak pedig Föld jegyű. És a vízöntőkkel is hadilábon állok. És? Minden csillagjegynek meg van a passzoló párosa, akivel legjobban kijön.

Félreértés ne essék, nem horoszkóp alapján válogatom az embereket, de ha már a bakokat ócsároljátok, gondoltam ezt leírom.

2020. jan. 13. 23:24
 17/19 anonim ***** válasza:
23%

Eléggé irigyek és mosolyognak, ha veled jó történik, de az nem őszinte.

Plusz elismernek téged, de csak addig a szintig, amíg náluk nem mutatsz fel jobb eredményt. Ha mégis, akkor átkozott légy.

2020. jan. 14. 17:32
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Röhejes, hogy az emberek a születési hónap alapján így képesek reflexből elítélni valakit. Bak vagyok, távol álljék tőlem az irigykedés, meg mások utánzása, senkinek se akarok az eggyel gagyibb klónja lenni. De mellette még lusta vagyok, mint a fene, az életben mindig a szeretteim és a boldogságom fog előnyt élvezni a karrierrel szemben és még plusszba nagyon idegeskedős is vagyok. Na, megéri horoszkóp alapján ítélni az embereket?
2020. jan. 19. 10:59
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én Bak vagyok, van amikor irigy vagyok, de a féltékenység az gyakoribb nálam. Nemcsak párra/kiszemeltre lehetek féltékeny, hanem barátilag is.
2020. jún. 14. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!