Miért képes az ember megidézni szó szerint másokat?
Sem megidézés, sem ráérzés. Véletlen.
Ha csak nem vagy némaságot fogadott szerzetes, akkor vélhetőleg naponta rengeteg dologról beszélsz.
Régen nem láttam Katát. Nem történik semmi.
Béla visszaadhatná már a kapálógépet - másnap Béla jön a géppel
Eshetne éjjel egy kis eső. - nem esik.
Eshetne éjjel egy kis eső. - s tényleg esik.
Számtalan dolog kapcsolódás nélkül marad, s feledésbe kerül.
Azokat jegyzed meg, arra csodálkozol rá, amikor a szóba került személy felbukkan, az esemény megtörténik.
Béla akkor is visszahozná a masinát, ha nem beszélsz róla.
Szerintem ez a telepátia egy formája.
Már csak az a kérdés, hogy vajon Jancsi azért tűnik fel, mert tudat alatt "vette az adásodat", vagy azért gondoltál rá, mert te vetted az adást, hogy meg fog jelenni? :)
Hallottál már a vonzás törvényéről? https://www.youtube.com/watch?v=SpHAzjI0byQ
Amúgy ez velem is gyakran megesik. Egyik nap az interneten delfinekről érdeklődtem, másnap anya egy delfines takaróval állít be, delfines filmek, mesék, játékok jönnek szembe velem és még a baráti társaságomban is elő kerül. De igen, emberrel is gyakran megesett. A legdurvább, mikor még anno a suliban azon gondolkodtam, hogy, ha egyszer a nenámnak lesz gyereke, akkor mennyit fogok vele játszani, meg miket kap majd tőlem, erre pár napra rá anyum mondja, hogy: "A nagynénéd ma volt kórházban. Lesz egy unoka tesód". Én meg: Azt a k***@!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!