Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A szűk család csillagjegyei?

A szűk család csillagjegyei?

Figyelt kérdés

Akikre gondolok:

Anya:

Apa:

Testver, ha van:

Ferj, Feleseg, Elettars, ha van:

Anyos, Apos ha van:

Gyerek, ha van:

Anyai agon nagymama:

Anyai agon nagypapa:

Apai agon nagymama:

Apai agon nagypapa:

A kerdesem arra iranyul, h a kulonbozo jegyek szulottei hogy jonnek ki egymassal, vannak e tipikus “ tuz es viz” ellentetek a csaladtagok kozt.

Csak kivancsisag, nem vagyok asztrologia fanatikus, csak meg nincs kedvem aludni.

2019. nov. 9. 23:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

Anya: rák, apa: rák, el is váltak a születésem után, tesóm nincs.

Én: nyilas.

Nagyszüleim: mérleg és rák, velük jól kijöttem de már nem élnek.

Anyámmal pokoli volt mindig a kapcsolatom. Sosem érezhettem igazán közel magamhoz, hiába ő nevelt fel. Talán életében nem ölelt meg, és később, ma sem veszi komolyan a véleményem, minden rossz szerinte, amit csinálok, nem lehetett soha a kedvére tenni, mindennel elégedetlen, de igazából maga sem tudja mit akar, csak leginkább azt, hogy nem azt amit én, mint gyereke nyújtani tudok, vagy szimplán imád veszekedni, TIPIKUS RÁK NŐ! Kell neki valaki, aki felett uralkodik..., mindenütt máshol (munkahely, baráti családok, utcabeliek, stb), szóval minden más társaságban ő a kis alkalmazkodó "jókislány", de itthon egy kegyetlen egyeduralkodó. Csoda, hogy apám elmenekült tőle? De miért lett ilyen? Alapból? Vagy a nagyszüleim kényeztették el? A nagyszüleim peidg olyan jók voltak... irigylem is anyámat, amiért ő a gyerekük és nem én...

Egyébként ez nem a tipikus tűz-víz ellentét, mert érdekes módon tűzjegyűként anyámon kívül más vízjegyűvel tök jól kijövök! Bár az igaz, hogy azok a vízjegyűek inkább férfiak és nem nők.

2019. nov. 12. 06:54
 12/14 anonim válasza:

én: vízöntő

anya: szűz. ugh őszintén szólva a szüzekkel vagy kijövök vagy nem. a legjobb barátom is szűz, vele a kapcsolatom tökéletes. anyámmal korántsem. nagyon akaratos (mondjuk én is de na), hangulatingadozásai vannak, komor és szimplán félelmetes rud lenni, nem nagyon megértő

apa: nyilas. a nyilasokkat mindig úgy jellemzem hogy “vízöntő tulajdonságait fel kell nagyítano, meg is kapjuk őket”. apám nem az a tipikus nyilas, nem nagyon társasági ember. viszont nagyon makacs, 100%, hogy isten komplexusa van, erős akarata van, arrogáns, komoly. az erős akarat ahogy mondtam bennem is megvan (meg ugye anyámban is. ezért sem jönnek ki jól tbh), és mivel eleve apámra hasonlítok sok mindenben így veszekedni szoktunk mert egyikünk se hagyja a másikat.

öcsém: ikrek. épp most éli a nagy tini korszakát én meg már a végén vagyok (ő 14, én 18), szóval kevesebb időt vagyunk együtt mint voltunk. viszont vele jól ki lehet jönni, ha nem játsza meg magát

anyai ágon nagymama: nyilas. apámmal ellentétben mamámmal nagyon jól kijövök. megértő, tanácsomat ad, nagyon nem hasonlít rá a lánya. ja mi,,

anyai ágon nagypapa: ő is nyilas. ugyanaz mint a mamámmal (bár papa makacsabb tbh)

apai ágon nagymama: bika. nagymamám ezen a nyáron halt meg, viszont előtte sem volt vele jó kapcsolatom...

apai ágon nagypapa: rák vagy oroszlán (nem tudom pontosan hogy július hanyadikán született. bár apa elmondásai alapján oroszlán vibejai vannak). sosem ismertem, még jóval a születésem előtt meghalt

2019. nov. 14. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Én: Oroszlán

Apám, anyám, idősebb nővérem: Szüzek

Fiatalabb nővérem: Halak

Nálunk mint látható a családban is, de azon kívül a tágabb rokonságban is sok a Szűz jegyű. Sajnos borzasztó rossz természetűek, depresszívek, kibeszélnek másokat a hátuk mögött, a saját hibáikat nem ismerik be, a kritikát nem viselik, de másokat mindenért kritizálnak. Csak a saját merev rendszerükben tudnak létezni. Számomra oroszlánként ez nagyon rossz és sok nehézséget okozott számomra.

A másik tesóm Halak, ő szerencsére sokkal jobb életfelfogással rendelkezik. Nyitott, rugalmas és barátságos. Pár dolog idegesít benne, de alapvetően egy nagyon tehetséges, intelligens nő.

Nagyszüleim már régen nem élnek.

2019. nov. 17. 20:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Én: Bak. Tipikus Bak vagyok, racionális, kicsit földhöz ragadt, de okos és kemény.

Anya: Bika. Jól kijovok vele, de sokszor nehéz, mert erős jellem. Az a típusú ember, akinek mindig igaza kell, hogy legyen. Nehezen mutatja ki irántam a szeretetét, pl. egy kicsit mindig hiányzott az, hogy megöleljen engem, amikor rosszul érzem magam.

Apa: Mérleg. Vele szörnyű a kapcsolatom, nem is beszélek vele. Rég elváltak anyával. Drogproblémái vannak/voltak.

Nővérem: Halak. Nehezen találom meg vele a közös hangot. Régen nagyon sokat veszekedtunk, mióta külön élünk, jobb a viszony.

Nagyapa: Kos. Talán őhozzá állok a legközelebb a családban. Ő is karakán személyiség, mint anyám, de értelmesebb. Az érdeklődési körünk nagyon hasonló, tartalmas beszélgetéseket tudok vele folytatni.

Mama: Oroszlán. Szeretem, de nem igazán bensőséges a viszonyunk, nem érzek igazi, mély kötődést iránta, hiába gyakorlatilag ő nevelt.

Unokatestvérem: Vízöntő. Mintha a bátyám lenne, jókat tudok vele hulyulni, értelmes és megértő.

Párom: Rák. Teljes szívemből szeretem, de néha annyira érzelmes, hogy falra másznék. Tulaggodik mindent. Ellenben törődő és megbízható, hozzá mindig lehet fordulni. Ikrek aszcendense van, úgyhogy rengeteget beszél.

2019. nov. 20. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!