Mi a velemenyetek arrol h a rák jegyű nők tenyleg jo anyak? (kimagasloan) van konkret tapasztalat h rak no nem csalad centrikus pl nem akar gyereket vagy csak nem torodos?
Anyósom rák, elvált még mikor kicsik voltak a gyerekek, azóta sincs senkije. Az egyik gyerekével kb 15 éve nem beszél, a másikkal hébe hóba ha kell valami akkor felhívja, azon kívül elvárja hogy ez a fia menjen.kb minden nap.
Az unokák nem érdeklik, mert szerint a gyerekek zajosak és azt ő nem szereti.
Ez nálam nem épp a családventrikus mintaanya.
Rák vagyok, nem akarok gyereket, nem vagyok gondoskodó, nem vagyok érzékeny, nem vagyok érzelmes vagy romantikus, nem vagyok hangulatember, teljesen racionális, pragmatikus személy vagyok. Nincs egy darab tulajdonsága a jegynek, ami igaz lenne rám, de a többinek sem, 10 jegyből talán össze lehetne engem rakni.
Nem csak ezért orbitális baromság a horoszkóp és ostoba mindenki, aki hisz benne, de ez is csak egy példa rá.
#8 az asztrológia 10 bolygóból, 12 házból és 12 jegyből rak össze (és annak még számtalan fajta kapcsolódásaiból). Az, hogy én Rák vagyok, az nem asztrológia.
Nem azt mondom, hogy én is teljes hittel fordulok felé, mert vannak olyan részei, ami szerintem már "izzadtságszagúak", de nagyon unalmas, hogy az emberek semmit sem tudnak az asztrológiáról és csak a Napjegyüket hangoztatják úton-útfélen. Én inkább tájékozódtam nagy vonalakban arról, hogy mi is ez, mielőtt a bélyeget rásütöttem.
Àltalában ad egy plusszot ehhez igen. De " rossz" bolygóállasokkal vagy fényszögekkel lehet túlaggódós ,szeszélyes is. ( tipikus Rák anyai vonás lehet az is egyébként , hogy szinte élettarsként üzemel a gyereke/imellett. Mos,főz rá lankadatkan,- akkor is mikor szabadulna a gyerek..... )
Én magam nem tartom magam szuperanyának, és próbálok lavírozni a segítés és az elengedés között. ( nekem mondjuk sok bolygóm van föld jegyeknél,ez azért segít)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!