Melyik horoszkópot jellemzi leginkább az erkölcsösség, nemesség, nyugodtság, megfontoltság, "első a család"?
Bika es utana a rak..
En rak vagyok bika aszcendenssel... meg fiatal vagyok hajszolom az elvezeteket nem birok magammal sokszor ha errol van szo, viszont a celom mindig is az volt es lesz is ha kapcsolatba kezdtem csak is ugy hogy annak a dolognak meghagytam azt a lehetoseget is hogy egyszer lehet o vele leszunk egy csalad..! Es ezt altalaban tobb kevesebb buktatoval mindig igy is ereztek akikkel egyutt voltam!
Illetve tobb bika hapsi utan elmondhatom hogy naluk elso helyen a csalad all es utana jon a hedonista eletszemlelet...!:) nagyon ragaszkodoak a szuleikhez foleg az Edesanyjukhoz!
Erkölcsösség, nemesség, megfontoltság, nyugodtság: Vízöntő, Skorpió.
"Első a család": Leginkább Rák
Volt dolgom vízöntővel egyik se volt igaz rá(főleg az erkölcs)
Én skorpió vagyok és elég forróvérű tehát ez sem annyira igaz(sőt akit ismerek skorit az se ilyen), viszont családszeretőnek mindenképp az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!