Miért akadnak fenn a halak?
Viccet félre téve...
Az első párom halak volt, ő tényleg egy nagyon unalmas ember volt.
De amikor egy barátomról megtudtam, hogy ő is halak, aztán egy másik ismerősömről, hogy ő is. Akkor nagyon meglepődtem.
Miért törődnek bele, hogy nekik ennyi jutott és kész? Ezt senki nem csinálja...
Annyi de annyi horoszkóp van kínaitól a tibetin és maján keresztül az indián horoszkópig...
Ott a névelemzés, ott az aszcendens.
Ez egy nagyon nagy kirakó, a horoszkóp csak egy apró darabja!
Ki érti a kérdést? Az eleje az általánosításról szól, hogy valaki olyan, amit a horoszkóp szerint ráírtak, és szigorúan csak olyan életük, természetük lehet. Hiszen aki Halak, az csak unalmas lehet, és beletörődik ebbe a sorsába (????).
Majd a vége arról szól, hogy hát azért ott van minden más, hogy meg lehessen magyarázni az ellenkezőjét, hogy az általánosítás mégsem igaz.
Most akkor mit is akarsz?
Milyen jó érzés nem lesüllyedni a szintedre ☺️
A babonákban főleg a magyar babonákban vannak elrejtve a válaszok.
Ha már babonának hívta kedves #1
Azért művelik a szakmát több százan akár hobbiból több ezren a világon, mert kamu az egész?
Szerintetek tényleg horoszkópos kérdés és nem azokra a személyekre vagyok kíváncsi, akinek épp ez a tulajdonsága?
És ti miért akadtok fenn? 😂☺️
Vegyetek be inkább egy marék nyugtatót.
*mármint a csillagjegy, nem igaz #9?
A horoszkóp teljesen más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!