Mi a fenéért akadnak fenn sokan azon, ha lepontozzák a válaszukat?
Mert sokszor indokolatlanul történnek a lepontozások.
Például egy jogász jogi segítséget adott, erre a laikusok lepontozták...
Vannak kérdések, amelyeknél érzelmi alapon pontozgatnak, pl. két táborra szakadnak a válaszadók, volt hogy mindkét csoport le lett pontozva, de a lepontozók nem világították meg a témát harmadik szemszögből, csak pontozgattak lefelé.
Kit érdekel a pontozás? Akit nagyon is az ugy is csinal több regisztrációt, es felpontozgattja magát, vahy privatban valaszol, hogy ne tudják lepontozni....
Őszintén en full lexarom, hogy pirosat vqgy zöldet nyom rám, egy olyan ember, akinek az arcat sem latom, nem tudok róla semmit, azaz számomra egy s3nki... nyomkodja a pirosat ha ez ikoz neki örömöt....
Én ugyanugy élem az életem akkor is ha 80, es akkor is 10% az arányom....
Nagyon érzelmi trottynak kell lenni ahhoz, hogy valakit a lepintozás megviseljen.
Én akkor röhögtem ezen a lepontozáson legutóbb, amikor valami olyan kérdés volt, hogy ki mit ebédelt?
Erre elkezdték egymást lepontozni.
Csirkecomb krumplival bámm a válasz 35%-ban hasznosnak tűnik. :D
Btw,mindenkit lepontoztam.
3
2
1
Jöhetnek a felháborodott piros kezecskék. XDD alig várom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!