Félek az unalmas élettől, akadnak még egy páran ilyenek?
Nem tudom, azt viszont igen, hogy el kell szakadni mások életétől, és attól hogy folyton csak akörül forogjon az ember napja, hogy úristen, mit hall a másik emberről... Plusz egy munka sem árt, amikor van miben elfáradnod! (pl egyetem kezdés előtt valamilyen munka a szabad időszakra?!) Pénzed is lesz, meg el is foglalod magad.. Akkor már a pihenés is ajándék lesz... :D
Nálam is van olyan ha sok szabadidőm marad, hogy úgy érzem meguntam mindent, de tudom hogy ez egy pillanatnyi dolog. Gyorsan keresek magamnak valami elfoglaltságot, főzök, vagy éppen sütök egy adag sütit csak úgy, esetleg olvasok, tvt nézek, kiviszem a kutyát sétálni, stb.. Most ezek csak példák.
Az már régen rossz, ha csak az olyan programok tudnak lekötni, ahol pénzt lehet költeni, ami a luxusról szól (étterem, kávézó, csavargás, buli, vásárlás) , illetve ami csak a társaságról szól. Önmagad körül is fel kell találnod magad, máskülönben tényleg ez lesz ami jelenleg is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!