Miota van unalmas az elete valakinek ezek alapjan?
Szoval a lenyeg, hogy egyetlen bar van a kozsegunkben, ahova az itteni fiatalok fele se jar fel.
Tobb fiu mondta, hogy egyebrol nem szol az egesz, csak felmennek, isznak valamit a csajok, es masokat beszelnek ki.
En nem jarok ebbe a barba, mert abszolut hulyesegnek tartom, hogy naponta 1-2 orat ott uljek, es azt hallgassam, hogy vagy mast beszelnek ki, vagy pedig engem.
Az egyik csaj "csoport" azt mondta az egyik baratnomnek, aki szinten nem jar ebbe a barba, hogy milyen unalmas az eletunk(az enyem is), mert nem megyunk...
Az ilyen emberek miert hiszik azt, hogy a diszkon meg a barokon kivul nincs elet?
sose értettem az ilyeneket, miért törődnek más életével
Ha valaki nem jár diszkóba az már lúzer meg unalmas életű
én se járok diszkóba, mert szerintem undorító hely sok idióta drogos részeggel és sz*r zenével
szívesebben vagyok barátokkal és akkor úgy iszogatunk, beszélgetünk, hülyülünk
de gondolom nem lehettek 18 évesnél idősebbek, meg megmerem kockáztatni a 16-17 évet is
22/L
előző vagyok. tényleg ne törődj a negatív dolgokkal, mert az csak ront a helyzeten, ne befolyásoljon senki.
Ha ő nekik ebből áll az életük hajrá
Legalább te azt az időt eltöltöd normálisan amíg ők a bárokba ütik el az idejüket
Nem azt mondom, hogy nem megyek soha buliba, pizzazni a baratokkal, viszont szivesebben olvasok, nezek valamilyen filmet, esetleg megyek a moziba, vagy barkacsolok itthon valamit, esetleg festegetek.
Amugy 22 leszek, a csaj pedi 19 mult.
Túl sok az olyan buta ember, aki ég nem jött rá, hogy nagyvonalakban akkor unalmas valaki élete, ha unja magát és sokat unatkozik, de ha én egész nap verem a f#rkam és az nekem rohadt jó, akkor nem unalmas az életem, max. másnak, de az meg kit érdekel?
Most akkor mondjam azt, hogy aki folyton ilyen szar bulikba jár annak unalmas az élete? Most akkor mi van, kinek unalmas az élete?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!