Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miota van unalmas az elete...

Miota van unalmas az elete valakinek ezek alapjan?

Figyelt kérdés

Szoval a lenyeg, hogy egyetlen bar van a kozsegunkben, ahova az itteni fiatalok fele se jar fel.

Tobb fiu mondta, hogy egyebrol nem szol az egesz, csak felmennek, isznak valamit a csajok, es masokat beszelnek ki.

En nem jarok ebbe a barba, mert abszolut hulyesegnek tartom, hogy naponta 1-2 orat ott uljek, es azt hallgassam, hogy vagy mast beszelnek ki, vagy pedig engem.

Az egyik csaj "csoport" azt mondta az egyik baratnomnek, aki szinten nem jar ebbe a barba, hogy milyen unalmas az eletunk(az enyem is), mert nem megyunk...

Az ilyen emberek miert hiszik azt, hogy a diszkon meg a barokon kivul nincs elet?

2015. febr. 2. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Úgy tűnik tényleg unalmas az életed, ha más dolgod nincs mint arról kérdezgetni másokat, hogy mások miért hiszik azt hogy unalmas az életed.
2015. febr. 2. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Az ő életük az unalmas, azért kell mindig másokról beszélniük :)
2015. febr. 2. 13:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Elso! Szerintem teged is foglalkoztatna, hogy mas milyen negativumokat mond rolad, pedig nem is ismer teged!
2015. febr. 2. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:

sose értettem az ilyeneket, miért törődnek más életével

Ha valaki nem jár diszkóba az már lúzer meg unalmas életű

én se járok diszkóba, mert szerintem undorító hely sok idióta drogos részeggel és sz*r zenével

szívesebben vagyok barátokkal és akkor úgy iszogatunk, beszélgetünk, hülyülünk

de gondolom nem lehettek 18 évesnél idősebbek, meg megmerem kockáztatni a 16-17 évet is

22/L

2015. febr. 2. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:

előző vagyok. tényleg ne törődj a negatív dolgokkal, mert az csak ront a helyzeten, ne befolyásoljon senki.

Ha ő nekik ebből áll az életük hajrá

Legalább te azt az időt eltöltöd normálisan amíg ők a bárokba ütik el az idejüket

2015. febr. 2. 14:01
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy nem megyek soha buliba, pizzazni a baratokkal, viszont szivesebben olvasok, nezek valamilyen filmet, esetleg megyek a moziba, vagy barkacsolok itthon valamit, esetleg festegetek.

Amugy 22 leszek, a csaj pedi 19 mult.

2015. febr. 2. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Túl sok az olyan buta ember, aki ég nem jött rá, hogy nagyvonalakban akkor unalmas valaki élete, ha unja magát és sokat unatkozik, de ha én egész nap verem a f#rkam és az nekem rohadt jó, akkor nem unalmas az életem, max. másnak, de az meg kit érdekel?

Most akkor mondjam azt, hogy aki folyton ilyen szar bulikba jár annak unalmas az élete? Most akkor mi van, kinek unalmas az élete?...

2015. febr. 2. 15:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért hiszik, mert mint írtad összvissz 1 bár van. Nem tudom hány km-re van múzeum, mozi, sportolási lehetőség tőletek, de az mindenesetre pozitív, hogy nem a kibeszélőshowkból áll az életetek és ebben nem vesztek részt. Mivel olvasni tudtok és feltaláljátok magatokat, ezt ajánlhatnátok a báros társaságnak is.
2015. febr. 2. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!