Aki nem használ smiley-kat, az unalmas?
Egyesek írását elnézem, hogy nincs smiley, de sokaknak van az írásuk után.
És egy 40-50 éves ember írása után ha ott mosolyog egy sárga kör, az meg már teljesen gyerekes.
Szerintem a magyar nyelvet, írást ne csúfítsuk el kódnyelvekkel, japánból behozott manga (macskafül) jelekkel.
Mindenkinél csak a dzé, dzé, dzé, xdzéj-t látom. Macskafülek, dollárjelek, szivecskék, 333 ;<}{;<
Valakik ezeket megkombinálják a tükörben fényképezéssel.
Most meg már ez a retrósított sárgás-lila fénykép a menő önmagukról.
A másik kategóriában is hülyeség volt ez a kérdés, két napja...
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nepszokas..
Ezzel is fejlődik a nyelv, színesebb lesz. Persze úgysem fogod fel és minden baromságot ide fogsz írni...
Szerintem ha az ember chatol minden korban jó ha használ szmájlit mert érzékelhető vele a hangulata
Pl ha azt mondom neked,hogy basszus de gyökér vagy hagyd már abba :D
Akkor azt hiszed,hogy viccből írtam, pedig rohadtul komolyan gondoltam!
Nézd, attól ha valaki hangulatjeleket használ a mondatok elején, vagy a mondatokban, esetleg a végén, az még nem a nyelv elcsúfítása. Én is rendszeresen használom őket, de aki nem használ, az is okés, nem tartom attól unalmasnak.
Viszont érdekes dolog az, hogy Te a hangulatjelek miatt sopánkodsz, hogy elcsúfítják a magyar nyelvet stb, amott pedig Te vagy képtelen leírni magyarul azt, hogy " hangulatjel ". Látod, minden csak nézőpont kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!