Akkor én most nagyon elvetemült lennék?
Skorpió aszcendens
Nap a Oroszlánban
Hold a Skorpióban
Merkúr a Szűzben
Vénusz a Szűzben
Mars a Szűzben
Jupiter a Oroszlánban
Szaturnusz a Vízöntőben
Uránusz a Bakban
Neptunusz a Bakban
Plútó a Skorpióban
Van akinek több oroszlánja és skorpiója van?
Skorpió aszcendens
Nap a Bikában
Hold a Ikrekben
Merkúr a Bikában
Vénusz a Bikában
Mars a Bikában
Jupiter a Mérlegben
Szaturnusz a Mérlegben
Uránusz az Skorpióban
Neptunusz a Nyilasban
Plútó a Mérlegben
Nálam a bika nyert, egyébként is bika vagyok.:)
Én már sokkal találkoztam akinek több és hidd el egyikük sem volt elvetemült. Minden jegynek van előnye is hátránya. A skorpiókat azért gyűlölik mert a diszharmonikus skorpiót tényleg nehéz elfelejteni :). De aki így van ezzel megnyugtathatom hogy a harmonikusat is :).
Skorpió aszcendens titkolózó, szexmániás, okkult
Nap a Oroszlánban szeret irányítani, szereti az elismerést, nagylelkű, büszke
Hold a Skorpióban nagyon nagyon mély érzésű, szintén erős szexuális utalás
Merkúr a Szűzben időnként kötözködő, (ha támadott a Merkúr lehet beszédhibás is) mindent kielemez
Vénusz a Szűzben munkával keresett anyagiak, a szerelmet is elemzi :)
Mars a Szűzben a kielemezgetés, az egészség, a munka sok energiáját emészti fel
Jupiter a Oroszlánban magasrendű támagatók, nagy dolgok amikre büszke lehetsz
Szaturnusz a Vízöntőben (Uránusz a Vízöntőben) nagyfokú szabadságvágy, ami a szívén az a száján, felrúgja a korlátokat
Uránusz a Bakban (Szaturnusz a Bakban) kitartó
Neptunusz a Bakban nemzedéki hatás
Plútó a Skorpióban nemzedéki hatás
Előző vagyok.
Ez csak példa sokmindent jelenthet és ezt külön-külön jelentik. Együtt lehet hogy mást jelentenek mert számít hogy mi hogyan áll és melyik bolygóval hogy jön ki stb....
Összeségében inkább vagy Föld jellegű ember mert hiába tűz-víz a Nap-jegyet és Asced, sok a Szűz és a Bak bolygód.
aszcendens skorpió
Nap szűz
Hold bika
Merkúr mérleg
Vénusz skorpió
Mars szűz
Jupiter rák
Szaturnusz bak
Neptunusz bak
Uránusz bak
Plútó skorpió
oroszlán nincsen bennemXD, sőt tűz jegy sincs!
de skorpió 3db
Gyűjtögettem neked, nagyon ráértem, alszik a fiam:)
A jegyek minőségi felosztása (dinamikus tagozódás)
A 12 állatövi jegyet vizsgálhatjuk a hatáskifejtés módja szerint is.
Ritmus fedezhető fel, ahogyan egy folyamat elkezdődik, majd kitágul, megszilárdul, végül labilissá válik
és átváltozik valami mássá.
A minőségi jellemzőknek ez a változása négyszer ismétlődik a zodiákuskörön. Így az állatövi jegyekből
három egyenlő számú csoportot alkothatunk:
1. kardinális (fő) jegyek;
2. szilárd (stabil, fix) jegyek;
3. változó (változékony, labilis) jegyek.
Férfias jegyek: A tűz - és a levegő jegyek, melyeket agresszívnak, néha pozitívnak neveznek.
Nőies jegyek: A föld és a víz-jegyek. A nőies szó a fogékonyságra utal, és nem a szexuális
megkülönböztetést jelenti.
1.Kardinális jegyek: Kos, rák, mérleg
öntudatosak, önállóak, vezetésre képesek, független természetűek. Az energikusság, az aktivitás, a dinamikusság,
az akarat és a célra összpontosítás jellemző rájuk. Minden kezdethez ezek a tulajdonságok szükségesek.
A kardinális típusú ember nagy vállalkozó kedvvel rendelkezik, és mindig határozottan hozza döntéseit.
2.Szilárd jegyek: oroszlán, skorpio, vízöntő
energiában lassúbbak, kevésbé kezdeményezők. Megőrzik, megszilárdítják, kiterjesztik, kiszélesítik, stabillá
teszik a kardinális jegyek által elindított folyamatot. A cél a tendenciák megtartása. Komolyság, megfontoltság,
türelem, állhatatosság, helytállás jellemző rájuk.
3.Változó jegyek: nyilas, halak, ikrek
energiáikban a gyorsaság és a mozgékonyság jellemző. A kardinális jegyek által megkezdett, és a szilárd
jegyek által kiterjesztett folyamatot oldják fel, a változásokat készítik elő.
4. Labilis jegyek: bak, szűz, bika
gondolati, intellektuális jegyek, ezért sokoldalúan és kötetlenül haladnak előre. A cél az anyagi és a szellemi világ összekapcsolása. Latolgató, fontolgató, minden irányban alkalmazkodó működés mutatkozik meg.
Őselemek minőségük szerint
Száraz: Tűz
feszültség, tagoltság, parancs, száraz akarat, ősi férfierő megtestesítője.
Hideg: Föld
összehúzódást, szívtelenséget, érzelemelgyengülést, ellenállást, gátlást, nehézkességet, tartózkodásra
való hajlamot jelképez.
Nedves: Víz
simulékonysággal, rugalmassággal, alkalmazkodóképességgel, megnyugtató, erős, fantáziadús
tulajdonságokkal ruházza fel az embert.
Meleg: Levegő
kiterjedés, kiáradás, központi helyzetbe való törekvés jellemzi az ilyen típusú személyiséget.
VÍZ – elem
Mindhárom minőségi jellemző negatív jellegű: Kardinális Szilárd Változó
rák skorpio halak
A Víz jele: 6
A Víz az anyagi világ aktív eleme.
A Víz nedves és hideg. Folyékony, alaktalan, sikamlós, lefelé törekvő, mélyre hatoló, sejtelmes, feloldó,
tápláló, éltető, alámerülő, titokzatos, mágikus, misztikus, szétáradó. A legkisebb érintésre is megmozdul.
A Föld mélyébe törekszik, beivódik a talajba, vagy felveszi a tárolóedény alakját.
A Tűz minőség kiegészítője.
Az energiák befogadása, ösztönösség, szétáradás jellemzi. Megnyilvánulásai mindig érzelmi oldalról
közelítenek.
A víz az élet alapja, ezáltal nélkülözhetetlen. Egyenletes és feltartóztathatatlan, de nem hirtelen.
Tud táplálni és pusztítani is.
Az érzelem és a tudatalatti elementálja. A szerelem, megtisztítás, intuíció, önmagunk rejtélyei, együttérzés,
család. A testi képességek.
Nőies elem.
Akinek a horoszkópjában hangsúlyos a Víz elem, visszahúzódó, érzékeny, érzelmes, együttérző, zárkózott,
sejtelmes, titokzatos, képzelet gazdag, vágyakozó, álmodozó, hullámzó kedélyű, esetleg határozatlan,
bizonytalan.
Mindenkinek szüksége van a nyugalomra és az érzelmek biztonságára. Ahol hiányzik a Víz, az érzelmi
szárazság jelenik meg.
A vizes jegyek negatív jellegűek.
A Víz színei az ezüst, a kék, a szürke, a tengerzöld.
a) Kardinális Víz: a Rák jegy.
A Víz nedvessége dominál.
A célratörés egyesül a vízzel, az önmagába fogadás, a megtermékenyülés formájában jelenik meg.
Legmagasztosabb megnyilvánulása az anyaság.
A Rák jegyű emberre a szeretetteljes, gondoskodó, otthonias hajlam, sok érzés, képzelőerő és
vágyódás jellemző.
b) Szilárd Víz: a Skorpió jegy.
A hideg minőség van túlsúlyban. Jellemzője a jég.
A Víz felhőtlen, megingathatatlan ereje az irányadó, viszont a túláradó, szétfolyó hatásait korlátok közé zárja
a szilárd minőség. Így az érzés határozottabban fordul a belsőség, az élet mélységei felé, mint a Rákban.
Az érzelem zártan, elfedetten jelenik meg.
A Skorpió típusnál a Víz elem képzelete, és a szilárd minőség birtoklásra irányuló hajlama keveredik, felfűti
a szenvedélyeket.
Ennek következtében képes átélni, legyőzni az alacsonyabb rendű ént, és a válságokon keresztül feltámad
benne a felsőbbrendű én.
c) Változó Víz: a Halak jegy.
A nedves és a hideg energiák keverednek.
Az anyag lebontása, feloldódása jellemző.
A Víz-elem érzelmi, lelki átélésekre irányuló hajlama összefüggésbe kerül a változó minőség kötetlenségével,
szétáradó, érzelmi-szellemi kapcsolódást kereső jellegével.
A Halak jegy vágya az asszimiláció. A célja a határtalanság, a lelki kötetlenség, a feloldódás.
Egyetemes szeretet jellemzi, képes önmagát feláldozni, az "én" határain túllépni.
De könnyen elveszítheti a lába alól a talajt, bizonytalanság övezi, mert énjét háttérbe szorítja.
Hát nekem ugyan fogalmem sincs, hogy mitől lenne ilyentől akárki is elvetemült, nem értem, valaki elmagarázhatná...Az én csillagjegyem szűz, és most bemásolgatom:
Oroszlán aszcendens
Nap a Szűzben
Hold a Ikrekben
Merkúr a Szűzben
Vénusz a Oroszlánban
Mars a Mérlegben
Jupiter a Mérlegben
Szaturnusz a Vízöntőben
Uránusz az Bakban
Neptunusz a Bakban
Plútó a Skorpióban
Skorpió aszcendens
Nap a Skorpióban
Hold a Szűzben
Merkúr a Mérlegben
Vénusz a Nyilasban
Mars a Mérlegben
Jupiter a Rákban
Szaturnusz a Bakban
Uránusz az Bakban
Neptunusz a Bakban
Plútó a Skorpióban
juhu.
Ikrek aszcendens
Nap a Skorpióban
Hold a Bikában
Merkúr az Ikrekben
Vénusz a Mérlegben
Mars az Ikrekben
Jupiter az Ikrekben
Uránusz a Nyilasban
Neptunusz a Mérlegben
Plútó a Skorpióban
Erre varrjál gombot :D Nekem ikrekből van 4 :) Ha te elvetemült vagy, akkor már együtt vagyunk azok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!