Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Akkor én most nagyon elvetemül...

Akkor én most nagyon elvetemült lennék?

Figyelt kérdés

Skorpió aszcendens

Nap a Oroszlánban

Hold a Skorpióban

Merkúr a Szűzben

Vénusz a Szűzben

Mars a Szűzben

Jupiter a Oroszlánban

Szaturnusz a Vízöntőben

Uránusz a Bakban

Neptunusz a Bakban

Plútó a Skorpióban

Van akinek több oroszlánja és skorpiója van?

[link]

2010. júl. 14. 15:43
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Skorpió aszcendens

Nap a Bikában

Hold a Ikrekben

Merkúr a Bikában

Vénusz a Bikában

Mars a Bikában

Jupiter a Mérlegben

Szaturnusz a Mérlegben

Uránusz az Skorpióban

Neptunusz a Nyilasban

Plútó a Mérlegben

Nálam a bika nyert, egyébként is bika vagyok.:)

2010. júl. 14. 22:18
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Én már sokkal találkoztam akinek több és hidd el egyikük sem volt elvetemült. Minden jegynek van előnye is hátránya. A skorpiókat azért gyűlölik mert a diszharmonikus skorpiót tényleg nehéz elfelejteni :). De aki így van ezzel megnyugtathatom hogy a harmonikusat is :).

Skorpió aszcendens titkolózó, szexmániás, okkult

Nap a Oroszlánban szeret irányítani, szereti az elismerést, nagylelkű, büszke

Hold a Skorpióban nagyon nagyon mély érzésű, szintén erős szexuális utalás

Merkúr a Szűzben időnként kötözködő, (ha támadott a Merkúr lehet beszédhibás is) mindent kielemez

Vénusz a Szűzben munkával keresett anyagiak, a szerelmet is elemzi :)

Mars a Szűzben a kielemezgetés, az egészség, a munka sok energiáját emészti fel

Jupiter a Oroszlánban magasrendű támagatók, nagy dolgok amikre büszke lehetsz

Szaturnusz a Vízöntőben (Uránusz a Vízöntőben) nagyfokú szabadságvágy, ami a szívén az a száján, felrúgja a korlátokat

Uránusz a Bakban (Szaturnusz a Bakban) kitartó

Neptunusz a Bakban nemzedéki hatás

Plútó a Skorpióban nemzedéki hatás

2010. júl. 14. 22:46
 23/38 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ez csak példa sokmindent jelenthet és ezt külön-külön jelentik. Együtt lehet hogy mást jelentenek mert számít hogy mi hogyan áll és melyik bolygóval hogy jön ki stb....

Összeségében inkább vagy Föld jellegű ember mert hiába tűz-víz a Nap-jegyet és Asced, sok a Szűz és a Bak bolygód.

2010. júl. 14. 22:49
 24/38 anonim ***** válasza:

aszcendens skorpió

Nap szűz

Hold bika

Merkúr mérleg

Vénusz skorpió

Mars szűz

Jupiter rák

Szaturnusz bak

Neptunusz bak

Uránusz bak

Plútó skorpió

oroszlán nincsen bennemXD, sőt tűz jegy sincs!

de skorpió 3db

2010. júl. 14. 23:15
 25/38 A kérdező kommentje:
A jó ember holtig tanul! Tűz, víz jegyek? Ennek utána nézek :)
2010. júl. 15. 06:07
 26/38 anonim ***** válasza:
51%

Gyűjtögettem neked, nagyon ráértem, alszik a fiam:)

A jegyek minőségi felosztása (dinamikus tagozódás)

A 12 állatövi jegyet vizsgálhatjuk a hatáskifejtés módja szerint is.

Ritmus fedezhető fel, ahogyan egy folyamat elkezdődik, majd kitágul, megszilárdul, végül labilissá válik

és átváltozik valami mássá.

A minőségi jellemzőknek ez a változása négyszer ismétlődik a zodiákuskörön. Így az állatövi jegyekből

három egyenlő számú csoportot alkothatunk:

1. kardinális (fő) jegyek;

2. szilárd (stabil, fix) jegyek;

3. változó (változékony, labilis) jegyek.

Férfias jegyek: A tűz - és a levegő jegyek, melyeket agresszívnak, néha pozitívnak neveznek.

Nőies jegyek: A föld és a víz-jegyek. A nőies szó a fogékonyságra utal, és nem a szexuális

megkülönböztetést jelenti.

1.Kardinális jegyek: Kos, rák, mérleg

öntudatosak, önállóak, vezetésre képesek, független természetűek. Az energikusság, az aktivitás, a dinamikusság,

az akarat és a célra összpontosítás jellemző rájuk. Minden kezdethez ezek a tulajdonságok szükségesek.

A kardinális típusú ember nagy vállalkozó kedvvel rendelkezik, és mindig határozottan hozza döntéseit.

2.Szilárd jegyek: oroszlán, skorpio, vízöntő

energiában lassúbbak, kevésbé kezdeményezők. Megőrzik, megszilárdítják, kiterjesztik, kiszélesítik, stabillá

teszik a kardinális jegyek által elindított folyamatot. A cél a tendenciák megtartása. Komolyság, megfontoltság,

türelem, állhatatosság, helytállás jellemző rájuk.

3.Változó jegyek: nyilas, halak, ikrek

energiáikban a gyorsaság és a mozgékonyság jellemző. A kardinális jegyek által megkezdett, és a szilárd

jegyek által kiterjesztett folyamatot oldják fel, a változásokat készítik elő.

4. Labilis jegyek: bak, szűz, bika

gondolati, intellektuális jegyek, ezért sokoldalúan és kötetlenül haladnak előre. A cél az anyagi és a szellemi világ összekapcsolása. Latolgató, fontolgató, minden irányban alkalmazkodó működés mutatkozik meg.

Őselemek minőségük szerint

Száraz: Tűz

feszültség, tagoltság, parancs, száraz akarat, ősi férfierő megtestesítője.

Hideg: Föld

összehúzódást, szívtelenséget, érzelemelgyengülést, ellenállást, gátlást, nehézkességet, tartózkodásra

való hajlamot jelképez.

Nedves: Víz

simulékonysággal, rugalmassággal, alkalmazkodóképességgel, megnyugtató, erős, fantáziadús

tulajdonságokkal ruházza fel az embert.

Meleg: Levegő

kiterjedés, kiáradás, központi helyzetbe való törekvés jellemzi az ilyen típusú személyiséget.

VÍZ – elem

Mindhárom minőségi jellemző negatív jellegű: Kardinális Szilárd Változó

rák skorpio halak

A Víz jele: 6

A Víz az anyagi világ aktív eleme.

A Víz nedves és hideg. Folyékony, alaktalan, sikamlós, lefelé törekvő, mélyre hatoló, sejtelmes, feloldó,

tápláló, éltető, alámerülő, titokzatos, mágikus, misztikus, szétáradó. A legkisebb érintésre is megmozdul.

A Föld mélyébe törekszik, beivódik a talajba, vagy felveszi a tárolóedény alakját.

A Tűz minőség kiegészítője.

Az energiák befogadása, ösztönösség, szétáradás jellemzi. Megnyilvánulásai mindig érzelmi oldalról

közelítenek.

A víz az élet alapja, ezáltal nélkülözhetetlen. Egyenletes és feltartóztathatatlan, de nem hirtelen.

Tud táplálni és pusztítani is.

Az érzelem és a tudatalatti elementálja. A szerelem, megtisztítás, intuíció, önmagunk rejtélyei, együttérzés,

család. A testi képességek.

Nőies elem.

Akinek a horoszkópjában hangsúlyos a Víz elem, visszahúzódó, érzékeny, érzelmes, együttérző, zárkózott,

sejtelmes, titokzatos, képzelet gazdag, vágyakozó, álmodozó, hullámzó kedélyű, esetleg határozatlan,

bizonytalan.

Mindenkinek szüksége van a nyugalomra és az érzelmek biztonságára. Ahol hiányzik a Víz, az érzelmi

szárazság jelenik meg.

A vizes jegyek negatív jellegűek.

A Víz színei az ezüst, a kék, a szürke, a tengerzöld.

a) Kardinális Víz: a Rák jegy.

A Víz nedvessége dominál.

A célratörés egyesül a vízzel, az önmagába fogadás, a megtermékenyülés formájában jelenik meg.

Legmagasztosabb megnyilvánulása az anyaság.

A Rák jegyű emberre a szeretetteljes, gondoskodó, otthonias hajlam, sok érzés, képzelőerő és

vágyódás jellemző.

b) Szilárd Víz: a Skorpió jegy.

A hideg minőség van túlsúlyban. Jellemzője a jég.

A Víz felhőtlen, megingathatatlan ereje az irányadó, viszont a túláradó, szétfolyó hatásait korlátok közé zárja

a szilárd minőség. Így az érzés határozottabban fordul a belsőség, az élet mélységei felé, mint a Rákban.

Az érzelem zártan, elfedetten jelenik meg.

A Skorpió típusnál a Víz elem képzelete, és a szilárd minőség birtoklásra irányuló hajlama keveredik, felfűti

a szenvedélyeket.

Ennek következtében képes átélni, legyőzni az alacsonyabb rendű ént, és a válságokon keresztül feltámad

benne a felsőbbrendű én.

c) Változó Víz: a Halak jegy.

A nedves és a hideg energiák keverednek.

Az anyag lebontása, feloldódása jellemző.

A Víz-elem érzelmi, lelki átélésekre irányuló hajlama összefüggésbe kerül a változó minőség kötetlenségével,

szétáradó, érzelmi-szellemi kapcsolódást kereső jellegével.

A Halak jegy vágya az asszimiláció. A célja a határtalanság, a lelki kötetlenség, a feloldódás.

Egyetemes szeretet jellemzi, képes önmagát feláldozni, az "én" határain túllépni.

De könnyen elveszítheti a lába alól a talajt, bizonytalanság övezi, mert énjét háttérbe szorítja.

2010. júl. 15. 11:31
 27/38 anonim ***** válasza:

Hát nekem ugyan fogalmem sincs, hogy mitől lenne ilyentől akárki is elvetemült, nem értem, valaki elmagarázhatná...Az én csillagjegyem szűz, és most bemásolgatom:

Oroszlán aszcendens

Nap a Szűzben

Hold a Ikrekben

Merkúr a Szűzben

Vénusz a Oroszlánban

Mars a Mérlegben

Jupiter a Mérlegben

Szaturnusz a Vízöntőben

Uránusz az Bakban

Neptunusz a Bakban

Plútó a Skorpióban

2010. júl. 15. 13:57
 28/38 anonim ***** válasza:

Skorpió aszcendens

Nap a Skorpióban

Hold a Szűzben

Merkúr a Mérlegben

Vénusz a Nyilasban

Mars a Mérlegben

Jupiter a Rákban

Szaturnusz a Bakban

Uránusz az Bakban

Neptunusz a Bakban

Plútó a Skorpióban

juhu.

2010. júl. 16. 01:25
 29/38 anonim ***** válasza:

Ikrek aszcendens

Nap a Skorpióban

Hold a Bikában

Merkúr az Ikrekben

Vénusz a Mérlegben

Mars az Ikrekben

Jupiter az Ikrekben

Uránusz a Nyilasban

Neptunusz a Mérlegben

Plútó a Skorpióban

Erre varrjál gombot :D Nekem ikrekből van 4 :) Ha te elvetemült vagy, akkor már együtt vagyunk azok :D

2010. júl. 16. 08:36
 30/38 anonim ***** válasza:
52%
akkor azért volt a jelem oviba holdacska? meg a kedvenc bolygoim a hold plutó akk csak a horoszkopom miatt?
2010. júl. 17. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!