Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Mit jelenthet, hogy már másodjára álmodok a volt osztálytársammal? Ő fiú én pedig lány és mindkét alkalommal ilyen "romantikusabb" volt az álom, pedig napközben nem is szoktam rá gondolni és nem is vagyok belé szerelmes (mondjuk régen tetszett).2019. júl. 18. 14:28
2/3 ******?! válasza:
Maradj távol tőle! Utalom a romantikát és a szerelmes párok is felbosszantanak, szóval ne csináld! Ne álmodj többet ilyesmiről. Ne foglalkozz a jelentéssel! Koncentrálj a jegyeidre, máskülönben beárullak!
3/3 anonim válasza:
Az álmot részletesebben kell leírni! Az hogy romantikusabb volt az tág fogalom. Legalább az egyik, mondjuk az utolsó álmot írd le. Minden mozdulatnak jelentősége van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!