Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van olyan álmotok, amire évek...

Van olyan álmotok, amire évek múltán- esetleg halálotokig- emlékeztek, mert valamiért megragadt bennetek?

Figyelt kérdés

2019. júl. 5. 14:32
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

Én egyszer még kissrác koromban azt álmodtam, hogy meghalt a nagymamám, és mivel sokan szerették a suli kertjének közepén lett eltemetve. Valószínűleg hajnalban álmodhattam ezt, mert amikor felébredtem zokogva hívtam fel a nagymamámat, hogy ugye él-e még...

Azt hiszem ezt az álmomat sosem fogom elfelejteni...😂

2019. júl. 5. 14:40
 2/13 Metionin ***** válasza:
68%

Gyerekkoromból van sok. Volt egy különleges hely álmomban ahová mindig mentem, egy varázserdő, azt egészen tinikoromig álmodtam, egyszerűen elalvás előtt koncentrálnom kellett rá hogy oda akarok menni és sikerült.

Aztán ovis koromból van olyan álmom, hogy egyik ovistársammal vagyunk az udvarunkon és elkezdett jönni kelet felől egy nagy fekete felhőszerűség, vártuk hogy majd fennakad a kerítésen és nem jön tovább de csak jött, egészen leereszkedett ilyen embermagasságba. És akkor az ovistársam felnyúlt és megfogta és a teste elkezdett olyan fekete köddé válni és sikított, én meg gyorsan elkezdtem órát keresni mert meg akartam állítani az időt.

Meg van egy amiben meghaltak a szüleim szénmonoxid mérgezésben, ez egyébként egy titkos félelmem kb mióta tudom hogy ilyen létezik. Szóval arra ébredtem álmomban, hogy nehezen kapok levegőt, rosszul vagyok, gyorsan felvettem magam mellől a macskát és szaladtam ki. A szüleim meg meghaltak bent. Egyik ilyen álmomban sem szóltam nekik vagy néztem meg őket, csak fel a macskát és go. Utána meg hirtelen mindig ott termett a mentő meg a rendőr meg minden és hozták ki a testüket.

2019. júl. 5. 15:02
 3/13 anonim ***** válasza:
42%
Olyannyira, hogy elkezdtem egy regényt is írni belőle. Épp ezért nem is mesélem el, mert hátha kiadom. Bár maga az álom csak egy momentum, de megihletett. Annyit árulok el belőle, hogy háborús, menekülős, valamint a történet alapja az álomból álomba ébredés. Hasonló lesz, mint az Eredet.
2019. júl. 5. 15:09
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
Van.
2019. júl. 5. 15:13
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen, munkahellyel kapcsolatos.
2019. júl. 5. 15:44
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
"halálotokig- emlékeztek" Mi van???
2019. júl. 5. 15:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olyan amit kb 10 éves koromban álmodtam, és a mai napig emlékszem a történetére. Az nagyon valóságos álom volt, amikor felébredtem akkor szinte beremegtem az egészbe annyira emlékeztem rá. Nem írom le miről szólt mert hosszú lenne, de arra szerintem sokáig fogok emlékezni mert elég durva volt.
2019. júl. 5. 16:11
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ezek vagy nagyon jó vagy nagyon rossz álmok
2019. júl. 5. 17:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Lassan 2 éve vezetek álomnaplót, amit néha visszaolvasok így több mindenre emlékszek. De viszont még ilyen 4-5 éves korom környékéről is emlékszek 2 álmomra.

1. Nagy, függőleges hegy pár kiemelkedéssel. Körülöttem tündérek repülnek fel. Nekem is van szárnyam de nem tudok repülni, mert a szárnyamhoz elkészítéséhez házi és nem bolti sajtot használtunk. (Barbie Fairytopia behatás, ami az elő rajzfilm volt, amire emlékszek hogy láttam)

2. Dzsungel. Aztékok/ maják. Gyakoroljuk dobni a lándzsákat. Nekem csak fél méterre sikerül dobnom. A vulkán mögül jön ki egy T-rex. Dobigáljuk a lándzsákkal, de az enyém el se jut hozzá. (Elveszett világ beütés, ez is az első rajzfilmjeim közt volt, ráadásul az első dinoszauroszos)

Ezekre még most is tisztán emlékszek, pedig már 18 éves vagyok.

Ezen kívül még emlékszek egy másik álomra is tisztán (ez úgy kb 4 éves), azért mert az volt az első, gyakorlatilag rémálom, amitől már nem féltem. Röviden: egy múzeumban egy denevér rágta a térdem a félhomályban.

+ még volt egy alvásparalízisem 2017 október 22.-én, amire biztos fogok emlékezni. Mert hiába, hogy megvolt benne kb minden rossz ami az alvásparalízisekre jellemző, én valahogy mégis bírtam. :D

2019. júl. 5. 18:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan álmom, amit kb 8-9 évesen álmodtam, és ma is emlékszem rá. (arra is, amikor reggel felébredtem, hol voltam, milyen ágynemű volt, stb.). 33 vagyok most.

És frissebb álmaim (3-4-5 évesek) is vannak, amikre szintén pontosan emlékszem.

2019. júl. 5. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!