Álmodba tudod azt hogy álmodod?
Én nekem rengetegszer van olyan.
Mindenkitől azt hallom hogy jaaaj aki tudja hogy álmodik tudja irányítani az álmát blablablaaaa.Ez nincs így,csak pár embernél.Én tudom hogy álmodom,mégsem tudok semmit alakítani álmomban,nem is jut eszembe(pedig a valóéletben mindig elhatározom hogy irányítani fogom,de ezt az "álombeli tudatom" mégis mintha nem tudná).Ha rosszat álmodom,és rájövök hogy álmodom,megnyugtatom magam,hogy hállelúúúúja ez csak álom.Nagyon-nagyon rövid idő múlva fel is ébredek.Ha pedig valami iszonyú jót/vidámat álmodom,és rájövök álmomban hogy álmodom,végtelenül szomorú leszek,azt kívánom bárcsak valóság lenne,és a kívánságom után 1-2mpel mindig felébredek.:\
Bárcsak egyszer irányíthatnám. :( Sok mindent megtennék,de leginkább 1 dolgot...:'(
Első vagyok.
Én mikor rájövök, hogy álmodom, sokszor irányítani is tudom. Ám erre nem szokott sok időm lenni, általában 2-3 percen belül felébredek (legalábbis álomban ennyinek érzem az eltelt időt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!