Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy azt álmodod, hogy szexelsz, vagy masztizol, és álmodban elkezdesz maszturbálni?
Létezik.
Én a nagyira mászok minden éjszaka.
Én sokszor ébredtem már úgy, hogy tiszta sperma a farkam.
Az álmaimra soha nem emlékszem.
Nekem volt ilyen, de nem nyúltam magamhoz, hanem simán elélveztem. Utána rögtön felkeltem és még a szíves is zakatolt. Nagyon jó érzés volt.
22/N anyuka :)
Teljesen természetes az ilyen dolog - azt jeleni, hogy egészséges vagy!
Az erotikus álmok gyakran maszturbálás nélkül is orgazmushoz vezethetnek.
Ez az álomfajta a szexuális vágy kifejezése, ezt dolgozza éppen föl az agyad, amit nappal gondoltál. Szóval, hogy kívánod a szexet.
Ha mégis, fizikálisan is magadhoz nyúlsz álmodban, abból sem lesz baj... - csak a mosodai költség növekszik, mert ágynemüt kell(illik)cserélni ;-)
Persze más kérdés, ha ez nyilvános helyen, pl. kollégiumban, vagy a katonaságnál történik. Nem kell szégyenkezni miatta. A kellemetlen helyzetet ilyen esetben humorral is lehet föloldani: pl. kívánj a szobatársaidnak is ilyen kellemes álmot! :-)
A kisfiammal 11 éves korában történt meg elöször - azt hitte, hogy bepisilt - aztán megbeszéltük az eseményt az ö korának megfelelö szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!