Ez jelent valamit? 2 olyan Pokkal álmodtam amiknek a felső testük egy nőjé volt?
Figyelt kérdés
Az elso segitő kész volt mar a legelején ráadásul ember méretűek voltak azonban képesek voltak sima kicsi pokká is átalakulni (tudom elég bizar álom...)
A második akivel talalkoztam egy kicsit el lényegesebb volt szinte önfejű de a végen megkedvelt és meg csókolt (ekkor borzongtam kicsit de nem ellenkeztem...) végül ugy tűnt mint ha mellem szerveződött volna...
Tudom elég fura alabbol van egy kis pók iszonyom nem felelem inkabb undor! De ez igaz minden rovarra bogarra is... csak alapból nem szeretem őket
Annyi hogy amikor emberi méretűek voltak női felső testtel nem igen zavartak de amikor kicsi pókok lettek alig tudtam hozzájuk érni
F
2019. jún. 18. 09:23
1/3 anonim válasza:
Ez az álom különböző vágyakból és ellenállásokból tevődik össze, de amire rámutat, az pont az hogy az életedben a két véglet közt ingázol, ha a vágyaidra fókuszálsz vagy éppen arra hogy mit kerülj el mert az számodra kellemetlen, akkor rengeteg dolgot figyelmen kívül hagysz az életedben, mert a fókusz mindig e két végletre koncentrálódik.
2/3 A kérdező kommentje:
Ellenségesebb* annyi hogy nem is tudom nem hiszem hogy két dolog között ingázók 1 dolog van amit akar jelenleg!
2019. jún. 18. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!