Nagyon furát álmodtam. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Mit jelent az ha valaki azt álmodja hogy kihull a foga vagy hogy hamuvá válik?2019. jún. 14. 21:16
1/5 anonim válasza:
Egyszer én is álmodtam, hogy kihullott a fogam. És van ennek bármi jelentősége?
3/5 anonim válasza:
Halál esetet
Ha fájt amikor kihulott az almodban akkor kozel allo szemelyt vesztesz el, ha nem fajt, akkor nem fog annyira fajni elvesztese
Sajnos apu mar haromszor almodott fogkihullasrol es meghaltak testverei :(
Legutoljara azt almodta apu hogy a fia kezebe adja az o fogat es mindenki azt hitte vele lesz baj, erre ra 1 honapra kiderult h a fia gyogyithatatlan rakos :(
4/5 anonim válasza:
Állj ki magadért. Azt jelenti. Fogatlan oroszlánnal még a hiéna is kéménykedik. Áll ki magadért még akkor is, ha gyengének érzed magadat ehhez. A fogunkkal őrüljük az ételt, harapunk az ételbe.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2019. jún. 15. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!