Furát álmodtam. Mit jelent?
Napjainkban magamat láttam és egy cowboy filmbe csöppentem mégis. Filmszereplők voltak a többi szereplők és a múltból jöttek az álom szerint.
Spectator módban az egyik szereplővé váltam Marty Mcfly-á a nagyszüleim házában kellett beszéljek egy 200 éves öreggel 2001 okt 3-án hogy mi történt, autóval be akart jönni egy coeboy szereplő hogy megölje a 200 évs öreg embert ekkor mondta az aznapi dátumot hogy arra a napra van kitűzve a halála megöltem a támadót a szereplő testében egy deszkával agyon csaptam és bementem a házba ami nem úgy volt berendezve mint én emlékeztem bent kártyával akartak jósolni nekem mire én elkezdtem játszani a volt egyszer egy vadnyugatot szájharmonikán és felébredtem.
Tavaly álmodtam utoljára egy ismétlődő álmom volt azóta ez a következő álmom.
Fránya kábszi..xD
Annyi féle magyarázata van miből jönnek az álmok. Ami épp foglalkoztat,láttál egy filmet,stresszelsz,a felsőbb Éned üzen,előző életedből emlékek,jövőből üzenet és a többiek...
Mindenki azt fogadja el amelyik közel áll a "hitéhez",a világszemléletéhez.
Hogy mit jelent az álmod? Nem tudom :D
Mindenképpen az egyik esettel elég gyakran találkoztam az imént.
---
Mi vaaaan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!