Nagyon furát álmodtam. Van jelentése? (Sok lesz picit ezért elnézést)
Itt ekezetek nelkul fogok irni mert nekem igy gyorsabb..
Na arrol lenne szo hogy anyukam ellopott a szomszedbol ekszereket es a rendorok megtalaltak es le akartak csukni anyut (valo eletben is korhazba akartam kerulni) es utana ugy csinaltam mintha elajultam volna.. Az volt a kovetkezo kep hogy en bent fekszek a korhazba es volt egy pasim akit szerettem es mikor ugy csinaltam mintha aludnek akkor a legjobb baratnommel megcsalt.. Ezutan a kovetkezo kep hogy kozoltek velem az orvosok hogy kaptam donort.. Es ezutan a kovetkezo kep az volt hogy fekszem a mutoasztalon es pont vettek ki a szivemet es megkerdeztem valamit a novertol es azt valaszolta hogy: vagy tuleled vagy nem. Es ezutan elaludgam. Utana felkeltem es az volt a kovetkezo kep hogy megint meg kellett muteni engem es megint kaptam valakitol donort. Ezutan a kovetkezo amire emlekszem az hogy faj a szivem es az orvos adott egy draga gyogyszert en meg ki voltam akadva es a kukaba dobtam de anya kifizette az ujat es el kellett altatni engem hogy beadjak (venasan) es utana az amire emlekszem az hogy a birosagon vagyok infuzioval es arrol volt szo hogy a legjobb baratnom engem meg akart olni es miutan kijottunk a birosagrol az volt hogy civakodtunk es felkeltem.
Lehet nem volt ertheto de gyorsan irtam hogy el ne felejtsem.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!