Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Olyan karddal álmodtam aminek...

Olyan karddal álmodtam aminek a közepében egy rózsaszínes/lilás kõ volt?

Figyelt kérdés

Segítenétek megfejteni mi lehetett ez az álom?

Álmomban egy kard odaszállt elém, rózsaszínes vagy lilás kõ volt a közepében, amikor megfogtam, a kõ akkor aktiválódott, fényleni kezdett.

Aztán jōtt egy sötét árny, csuklyában, Aki magáénak akarta a kardot, El is Vette tõlem de az of kezében a kard darabokra tört, és a darabkái lehullottak mindenfelé a földre.

Ekkor nagyon szomorú érzés fogott el, mivel minden szépet Amit kaptam csak El akartak venni tõlem... Szoval Ott szomorúan lehajoltam nézegettem, felemeltem egy darabkáját és akkor az összes része felemelkedett a levegõbe és összeállt újra karddá.

Aztán a világ 4 tájával ellentétes irányban (asszem nyugatról kezdve) elmondtam hangosan egy imát vagy egy szöveget.

Ezután az erdõ állatai mind odajöttek körém, õzek, madarak, mókusok és egyéb kedves pici állatkák.

Miféle álom volt ez?

2019. jún. 11. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
Azt jelenti hogy kardos cigány vagy :/
2019. jún. 11. 03:11
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
😂
2019. jún. 11. 06:35
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Erős fallosz szimbólum.
2019. jún. 11. 06:38
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
:) 0%, azok szerint, akik nem veszik észre sem a rózsaszín-lillás részt (makkot) egy péniszen és nem tartják férfiasság szimbólumának a kardot. (nem voltak katonák soha)
2019. jún. 11. 20:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Eeh ne vicceljétek el a kérdést.
2019. jún. 11. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!