Azt álmodtam, hogy lezuhan egy repülő. Jelent ez valamit?
Ha neked nem jelent semmit, akkor nem jelent semmit.
A valóságot és minket nem befolyásol az álmod.
Milyen érzés volt, hogy lezuhant? Kik voltak ott? Miért voltak ott? Mi lett a vége?
"Felteszek egy kérdést, nemtudja a választ, de muszáj akkor is valamit írni. Igaz?"
Ha értetetlen hogy mit szeretne valaki kihozni egy kérdésből, valami módon azt is jelezni kell.
Szia. Nekem rendszeresen visszatérő álom a repülőgép szerencsetlenség. Évtizedekig, volt, hogy havi 3 alkalommal is azt álmodtam. Én nem igazan hiszek a konkrét leírt álomfejtésben, véleményem szerint az embernek ki kell vetítenie a saját élethelyzetére az álmot és abból kiindulva megfejteni azt,de.. az álmoskönyv szerint ez alapvetően párkapcsolati problémát takar vagy lelki vagy szexuális részben. Nekem eddig mindig rossz kapcsolataim voltak. A jelenlegi párommal szinte tökéletes a dolog,másfél éve élünk együtt és azóta csak akkor álmodtam ilyen jellegűt ha épp feszültség volt köztünk. Máskor sose. Tehát lehet van ebben valami igazság.
A másik ok lehet egyszerűbb, mondjuk ha utazás előtt áll az ember nyilván a tudatalattiban fél,hogy tényleg lezuhan a gép amivel utazni készül..így is jártam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!