Alvásparalízis volt, vagy csak egy álom? Okozhat kárt a paralízis, ha észreveszi más külsős?
Ülve elaludtam, viszont úgy érzem, hogy félig ébren voltam. nagyon sokszor ismétlődött meg a dolog egymás után, de a lényeg, hogy ülve aludtam. szemem kinyílt, és mintha a jobb kezem mozgott volna valamennyire, de a bal oldalam, mindenem le volt bénulva, szóval féloldalasan. egyáltalán nem mozgott. aztán már a jobb se. Visszaaludtam, mert képtelen voltam felkelni. szem lecsuk. utána, az valszeg álom volt, mert az előttem levő gépen nem találtam semmi előzményt, mintha sikerült volna mozognom és gépeztem volna, valóságos volt. aztán visszaaludtam, ismét ez a bénulás. sokszor egymás után megpróbáltam felkelni, de mintha megintcsak álomban találtam volna magam. Végül, mikor felkeltem kimentem egyet sétálni és megijedtem az alvástól, de végül visszaaludtam.
Nem tudom mi volt, de ha jött volna bárki... alvásparalízisből ha épp felkeltenek/meglátnak, hogy csak a szemed mozog, mukkanni sem bírsz, mit tesznek veled? ha megmozgatnak kb nagy kárt vagy halált is okozhat nem?
Nagyon megrémültem. eddig csak otthon voltak ilyesmik az ágyikóban.
Hol kint? Hol rekedsz kint?
Ez csak álom
Tudatos álom volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!