Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álom?

Mit jelenthet az álom?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az álmaink saját tapasztalataink, gondolataink, a velünk történt dolgok alapján formálódnak ezért kellene írnom az elmúlt időszakról pár szót, de szerintem egyetlen mondattal megtudom ezt oldani: érettségi előtt álló 18 éves srác vagyok.

Az álom pedig a naplómból ki olvasva így szól:

" A koliban voltam és a tesi tanár volt a nevelő aznap, de erre még sosem volt példa. A szobában voltunk harman srácok, ((most nevezzük így őket, becenevek miatt)) Dani, a pörgönc és a kopasztörpe. És volt még mellettem egy lány, akit csak ma láttam meg a ballagási bulimon, uncsimnak a barátnője. Ő teljesen meztelen volt és történtek dolgok, ne beszélgettünk és viccelődtünk közben. Már este felé volt és ő vissza akart még ülni az ölembe de akkor bejött a tesi tanár és kérdezte hogy 'hat ez meg?' de nem mondtunk Semmit, csak bólintott egyet. " Innentől pedig vissza aludtam és nem tudtam tovább írni.

Mit jelenthet ez az álom?

2019. máj. 4. 06:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy érzed megszerezted magadnak a lányt(szobában voltunk). Elfogadja az életedet, társaidat, nyitott mindenre, amit akarsz(teljesen meztelen), fáradhatatlanul(már este volt) elfogadó veled(vissza ülni az öledbe), még a nevelőtanár sem akadály(csak bólintott egyet).
2019. máj. 4. 10:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Szóval a lány személye csak jelképes volna, nem konkrétan őt takarja, hanem valaki mást, vagy azt, hogy szeretném ha így lenne?
2019. máj. 4. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Lelkileg úgy érzed, hogy nyitott feléd a lány, megnyerted magadnak. Egymásnak teremteremtett titeket az ég. Ez szerintem több, mint vágy. Reális akkor lesz a dolog, ha beszélsz vele.

Az érzést nyilván a lány kisugárzása ihlette. Ha utólag mást mond, a bulin biztos érzett irántad valamit.

2019. máj. 4. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:
A meztelenség valami szomorúságot, valami rejtett titkot jelképez. A három barát három utat jelez, hogy hogyan birkózz meg egy problémával. Dani (Dániel), ahogy a neve is mondja, azt súgja, hogy nézz szembe bátran a dologgal, mint a bibliai Dániel az oroszlánok közt. A pörgönc azt súgja, lépj át a dolgon, pörögj tovább, csak élvezd az életed. A kopasz törpe üzenete: viseld a problémát alázattal, becsülettel.A meztelen lány az öledbe akar ülni, de a tesitanár rajtakap: jelzi azt, hogy már kezdesz felnőni, vannak elképzeléseid az életről, ugyanakkor még benned van a félsz, hogy a felnőttek mit szólnak ehhez.
2019. máj. 7. 14:55
 5/5 A kérdező kommentje:

"((most nevezzük így őket, becenevek miatt)) Dani, a pörgönc és a kopasztörpe."

Ergo nem az a neve, hogy Dani..

2019. máj. 7. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!