Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ilyenker engednem kell, hogy...

Ilyenker engednem kell, hogy lefogjanak és ne küzdjek vagy ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Elég zavaros álom volt. Az ágyon feküdtem, a szabad ég alatt és valaki azt kérte (?) nézzek fel az égre. Valamennyire látszottak a csillagok, de nem is azt volt a lényeg, hanem egy fehér vonal vagy hasadék az égen. Amikor észrevettem, már csak arra tudtam koncentrálni és vonzott magához. Szinte már olyan érzés volt, mintha hirtelen fordulna velem a világ és elkezdenék a fehér nyílás felé zuhanni az égen (vagy repülni?).

De lefogtak, nem tudom kicsodák és erősen tartottak, ezért nem tudtam közel kerülni hozzá. Ki akartam szabadulni a szorításból, mert féltem, hogy ha elalszok ,akkor meghalok. Azért is küzdöttem, hogy lélegezni tudjak.

Aztán fejfájással ébredtem.

2019. ápr. 11. 15:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Fáradtnak(ágyon feküdtem), egyhangúnak, kiszolgáltatottnak(ég alatt) érzed magad. Majd elkezdesz gondolkodni(nézni az égre). Gondolkodásmódban távol állnak tőled az emberek(látszottak a csillagok). A legegyszerűbb megoldás(fehér vonal), hátat fordítani mindenkinek(hasadék). Ami vonzó ötlet(vonzott). Megváltoztatná az életedet(fordul a világ). Szabadon megvalósíthatnád álmaidat(zuhanni vagy repülni). De visszafogod magad(lefogtak). Küzdesz önmagaddal(szabadulni). Mert ha hagyod magad(elalszok). Akkor értelmetlenné válik az életed(meghalok). Ez neked lenni vagy nem lenni kérdés(küzdés - lélegezni).
2019. ápr. 11. 17:43
 2/2 anonim ***** válasza:

A lelked (egyszerűen fogalmazva, mert most hosszú lenne kitérni az ember különféle tudathordozóira, mint pl asztráltest és egyébként sem lehet így megítélni, ebben az esetben melyik akart kiruccanni),szóval úgy tűnik, valamiért ki akartál lépni a fizikai testedből, vagy valami próbált kilökni.De lehet olyan is, hogy az ember valamiért messzebb próbál kalandozni a kelleténél, ami már a halálközeli élmény szintjét érné.Ilyenkor gy látszik, szerencsére van segítség, akik időben visszaküldenek, vagy visszatartanak.

Ilyen tapasztalat előfordulhat különösebb okok nélkül is, de sokkal gyakoribb valamilyen fizikai vagy leki nyomás alatt.

Például, mivel írod, hogy a lélegzésért is küzdened kellett és fejfájással ébredtél, esetleg lehetett a kiváltó ok egy alvás alatti rosszullét.Valami, ami tényleg jelenthetett némi veszélyt.Például ha valakinek ingadozik a vérnyomása, és miközben alszik, nagyon felmegy.Vagy akinek alvási apnoéja (légzéskimaradás a horkolás miatt) van, az nem teljesen veszélytelen.Ilyenkor maga az agy is generálhat riasztó jellegű álmot, ami felébreszthet.De jöhet avédelem más síkról is.

Spirituális nézőpont szerint mindegy , hogy ilyenkor hagyod-e magad, vagy sem, mert amíg a földön dolgod van, addig úgyis maradsz.És az ösztönök is általában úgyis helyesen működnek.

2019. ápr. 12. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!