Hol van az a pont ahol az egész fejés-anyatej-tápszer mizeriat el kellene engednem?
Sajnos minden probalkozasom ellenére kevés a tejem egy ideje és potolnom kell.
Egy hete csinálom. Etetesek között fejek mint egy megszállott, hogy minél több anyatej legyen a pótlásban. Kezdek iszonyúan belefaradni... Napi nettó 2-3 óra tuti elmegy a fejessel, melegítéssel, tisztogatással. Másból se all a napunk a babával, mint hogy lerakom valahova és nyekereg amíg én a mellemet nyüstölöm.
Anikor ez az egész nem volt sokkal többet játszottunk, szórakozunk :( nem csak az ido a tényező de tok fárasztó is mond mentálisan mind fizikailag az egész hercehurca.
Ugy érzem nagyon sok minőségi közös időt vesztünk. Reggel 100ml jön le, de utána csak 30-40...
Megéri ezzel szenvedni?
Hagyd azvetetesek közti fejest jatszatok, mondikazzatok erezzetek egymást.
Esténként egy hetig-10 napig csinálj tejszaporito fejest, közben igyál sokat bármit ami jól esik, és ne stresszelj
Ahhh onigazolas meg társai...
Osanyak, hurcibabak,szopi,iszi stb...
2 lehetőség van, szerintem.
Ha akarsz szoptatni és ha nem.
Ha akarsz és mindent megtettel már,tejszaporito,rántott leves,fejes,iszsz,pihi,nyugi stb és így sincs akkor adj neki annyit amennyi jön belőle a többit potold.
Annak nincs értelme,hogy egész nap idegben vagy, a gyerek meg éhes.
Sajnos el kell fogadni,hogy van olyan anya (köztük én is), aki ha a feje tetejére áll,akkor sincs több teje,mint amennyi jön.
Saját tapasztalat: ejjeleket-nappalokat fejtem,cicin volt órákat,sőt 2 hónapig gyakorlatilag az ágyban éltünk és gyontoltuk a melleimet, hogy jöjjön belőle legalább egy kajara való tej.
Mindent ettem,ittam amit lehetett és amit tanácsolták (nem a szomszédok). Emellett is pótolni kellett a kezdetektől,mert folyamatosan fogyott ,hiába volt éjjel-nappal mellen
Aztán 4 hónap után nem bírtam ,se én , se a férjem.
Onnan nem fejtem
Adtam amennyi volt,mellé kiegeszitettem.
Majd eljöttek a boldog napok,kialakult a napirend , és még sétálni is tudtunk, idegben sem volt az egész család.
Szóval pontozzatok le bátran.
De! Boldog anya ,boldog baba. És boldog baba,boldog anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!