Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy valakit elraboltak aki velem volt de nem tudom hogy ki volt az. Szóval elrabolták és én mindenképp meg akartam menteni! Észre vettek az elrablói és utánnam eredtek , elkezdtem elbújni találtam egy szobát S bezárkoztam S utánna kiugrottam az ablakon S megláttam ahogy elvágják a torkát annak akit meg akartam menteni S elkezdtem sírni!2019. febr. 24. 06:47
1/2 anonim válasza:
Valaki birtokolni szeretne téged(valakit elraboltak), tehát valaki teszi neked a szépet, a jót, hogy függjél tőle. Rájöttél a turpisságra(megakartam menteni). Amit észrevettek rajtad és még jobban próbáltak a kedvedben járni, vagy zsarolni(utánam eredtek). Ezért nem mersz szembemenni az illetővel(elbújni). És befelé fordultál, depresszióba estél(bezárkóztam egy szobába). Eldöntötted, hogy változtatsz a helyzeten(kiugrottam az ablakon). De megakadályozták, hogy segíts magadon. Hogy beszélj a dologról(torkot elvágni). De jó úton haladsz a megoldás felé(elkezdtem sírni).
2/2 anonim válasza:
Valaki elakar nyomni, uralni akkar de talán csak mentálissan. Ez lehet szülő is. Szeretnél a hatása alol kikerülni és ezért bezárkozzol előlle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!