Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Akkor az agyam jelzi, hogy...

Akkor az agyam jelzi, hogy bejovok neki, vagy csak en szeretnem?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akit regota ismerek, neha azt erzem hogy erdeklem, sokat nez, a kozelemben van es valamiert ez a megerzesem, viszont neha teljesen ignorans, foleg ha kisebb tarsasagban vagyunk egyutt... Tegnap ejjel volt egy teljesen valoszeru almom (a helyszin meg o is eletszeruek voltak) amiben odajott az egyetemen es elmondta, hogy tetszem neki,aztan tovabbra is benne volt az almomban de mar nem is emlekszem mi volt, de ez a resz tisztan megmaradt mostanaig is... mit jelenthet?

2019. febr. 21. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha felnézel az égre, azt látod, hogy kék. A füvet szemléled, azt veszed észre, hogy zöld. Ha a felhőket kezded vágyakozva nézegetni, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy fehér színűek...

Na... PONTOSAN ennyire egyszerű a válasz a kérdésedre.

Néz szét... és láss a szíveddel. :-) Te is tudod, ott a válasz, az orrod előtt.

2019. febr. 21. 18:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem erted mire akarsz kilyukadni :D
2019. febr. 21. 19:09
 3/8 Simpleasthat ***** válasza:
Volt már párkapcsolatod, Kérdező?
2019. febr. 21. 20:56
 4/8 anonim válasza:
100%
Azért álmodtad azt, mert egyfolytában rá gondolsz és az álmainkban azok a dolgok jelennek meg, amiket nagyon szeretnénk vagy amire napközben gondolunk úgy, hogy észre sem vesszük pl. elmegy egy szép autó előtted és azt gondolod, hogy ó, bárcsak nekem is ilyen lenne, azzal járnék minden hova, először megmutatnám ennek annak... és ezt a gondolatot tovább fűzöd. Az a vicc, hogy ezt észre sem veszed, na és ebből a tudatalatti gondolathalmazból szövődnek az álomok. Ezt azért írtam le, hogy ne keress jelentést az álmaidban, hanem tudd, hogy az álmok a napközbeni tudatalatti gondolatok esti vizualizációja.
2019. febr. 21. 21:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Volt már. Fú akkor ezek szerint lehet csak nekem jon be :D
2019. febr. 21. 21:14
 6/8 Simpleasthat ***** válasza:
Meglehet.De talán puhatolózz,hátha kölcsönös.
2019. febr. 21. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az érzés kölcsönös,és valóban jelezni fogja tettekkel vagy szavakkal,hogy tetszel neki.Ezért volt az álom.
2019. febr. 22. 13:29
 8/8 anonim válasza:
Ugyanez van nekem is csak egy lánnyal, jó lenne ha te lennél az :D
2019. febr. 22. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!