Szeretnem elore leszogezni hogy (eddig) nem nagyon hiszek (hittem) az ilyen dolgokban. De szerintetek leheteges ez? Ha igen, hogyan?
Sajnalom, a kerdesem nem sikerult valami ertelmesre. Most itt a bovebb kifejtes:
Hivatalos voltam egy hazibuliba meg jo ket hettel ezelott. A hazigazdan kivul egy tagot sem ismertem. Megis a buli elott par ejszakaval egy sraccal almodtam.Az arcat nem lattam de a haja, az illata,a viselkedese, a karaktere megmaradt. Az alom valami olyasmi volt, hogy egymassal szemben allunk es vitazunk. A barataim akik korulottunk vanak es nezik a vitat azt mondogatjak hogy ez az igaz szerelem.A vegen a fiu lehajol es megcsokol. Itt ebredtem fel. Ket nappal az alom utan a buliban megismertem ezt a sracot. Eskuszom mindene ugyanolyan volt mint az almomban. Amint meglattam tudtam hogy o az konkretan fejbe vagott a dolog. Azota se tudok ezen az almon tullepni(pedig nem volt koztunk semmi a partin csak beszelgettunk). Eddig nem hittem az ilyen dolgokban de mar nem tudom mit gondoljak. Szoval igy a vegen csak onmagamat sikerul ismetelnem. Szerintetek lehetseges megalmodni egy talalkozast/kapcsolatot egy vadidegen emberrel akit csak napokkal kesobb ismerek megm? Ha igen akkor hogyan? Koszonom elore a segitseget mindenkitol. Joejszakat.
Kedves kérdező!
Az ilyesmikre mondják a "deja vu"érzést.
Elménk képtelen dolgokat megjegyez,amiket nem észlelünk,csak egy villanás volt,vagy ismeretlen nyelven beszélt valaki,stb.
Egy kapcsolatnak temérdek életbevágóan fontos alapja van.Nem hiszem,hogy ezeket,egy álom helyettesíti,s jelentőségüket pótolhatná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!