Mit jelent az, ha álmomban senki se látott?
Az álmom nagyjából úgy volt, hogy reggel bementem az osztályterembe, de bárkihez is szóltam, nem reagált rám. Aztán elkezdődött az első óra, de az osztályfőnökünk jött be, és közölte a hírt, hogy ahogy látják, üres az én helyen üres. Ezt már itt nem értettem. De aztán mondta, hogy Tamara (ez az én nevem) meghalt. Itt még a padtársam se reagált, pedig ha valaki, akkor ő az egyik legjobb barátom.
Az első 5 órában az osztállyal voltam, de senki se látott. Az utolsó óránk lyukasóra volt, sokan haza mentek, a többiek egy teremben voltak, de én lementem egy olyan helyre az udvaron, ahol sokat szoktam lenni. Előttem elmegy egy olyan ember, akivel aznap még nem találkoztam, de ő köszönt nekem. Ezt nem értettem, de kiderült, hogy ő lát engem. Ennek nagyon megörültem, mert ő volt az egyik ember, akitől elköszöntem volna...
Többre sajnos nem nagyon emlékszek, még talán egy-két dologra
Ha valaki tudna segíteni? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!