Mit jelent az az álom, amelyben lezuhanok?
Figyelt kérdés
Tehát.. fent voltam egy magas épület tetején, és az évfolytársaimmal meg a statisztika tanárral a statisztika vizsgáról beszéltünk, már nem tudom pontosan mit. Aztán mindenki eltűnt, és csúszós lett az épület teteje, próbáltam kapaszkodni, de lezuhantam. Átéltem a zuhanást, és felkészültem, hogy megfogok halni. Aztán pedig amikor földet értem, meghaltam, és olyan érzés volt, mintha még mindig élnék, de beszorultam a saját testembe, és nagyon féltem. Aztán arra keltem fel, hogy próbáltam mozogni, és megnyugodtam, hogy csak álom volt. Valakinek van ötlete, hogy ez mihez köthető? Hajnalban álmodtam, és utána idő kellett, hogy vissza tudjak aludni.2019. febr. 1. 09:19
1/2 anonim válasza:
A tudomány mai állása szerint az álombeli zuhanás érzését az izmok hirtelen elernyedése okozza.
2/2 anonim válasza:
Mérnökként semmilyen vallásban, hókuszpókuszban nem hívő emberként sem veszem soha félvállról az álmokat.
Egy ilyen álom után nagyon elkezdenén tanulni helyedben a statisztikát, hogy véletlül se az legyen, hogy azon csússzon el az életed. A zuhanás szimbólikusan a kibukás, a beszorulás pedig a vegetálás (képzetlen emberként szerény jövedelemből).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!