Mit jelenthet ilyet álmodni?
Mostanában álmomban többször is volt, hogy vagy én vagy valaki más komolyan megsérült (csontja tört ilyesmi).
Pl.: Egyik álmomból (amit pár napja álmodtam) arra emlékszem, hogy a kerítésnek támasztott biciklimhez ugrom lehetetlen nagy távolságból és az ugrás közben furcsa, lehetetlen módon háttal fordulok a biciklinek és telibe gerinccel érkezem a bicikli kormányának a végére és érzem, hogy megsérült a gerincem. Másra nem emlékszem ebből az álomból.
A másikat mára virradóan álmodtam. Egy számomra ismeretlen anyám korabeli (45-50 közötti) nő és egy szintén számomra ismeretlen férfi egy olyan kisboltban használatos, faplatós árumozgató kocsin gurulunk lefele a Kútvölgyi úton (a Kútvölgyi útból nyíló Cinege úton lakom [12. kerület]). Én két lábbal állok a féken ami valamiért volt rajta, de nem ért semmit (olyan fék volt, mint a rollerek hátsó féke). Mikor már brutálisan begyorsultunk a nő kitette a karját, hogy majd azzal megállítja, vagy legalább is lelassítja. Ezzel szemben beleakadt egy kerítés lyukába és könyékből kitört, kiszakadt a karja és csak ott lifegett. És a durva az volt, hogy nem nagyon reagált rá. Aztán mielőtt leértünk volna az úton lévő kanyarig, felébredtem.
Keresgéltem a neten már. Annyit találtam, hogy ha álmunkban megsérülünk, az azt jelentheti, hogy érzelmileg bántalmaznak, vagy ettől tartunk.
Viszont engem nem bántalmaznak érzelmileg sem, meg fizikálisan sem és tudtommal nem is tartok ilyentől. Lehet hogy tudat alatt igen.
Amit még hozzá tennék a mai álmomban szereplő faplatós árumozgató kocsi miatt, hogy jelenleg egy hozzánk közeli kisboltban dolgozom, ahol használunk ilyen faplatós árumozgató kocsikat.
Na most... nekem kevésnek tűnik az a magyarázat, amit neten találtam erről, úgy is mondhatnám, hogy nem győzött meg. Szóval van valakinek ötlete, hogy mit jelenthet ez, miért álmodok ilyeneket és miért visszatérő a dolog?!
Előre is köszönöm a válaszokat.
Általában ami fájdalmat érzel, az épül be az álmodba.
Érdemes lenne megnézni a tested, hogy minden rendben van-e. Érszűkület, cukor, meszesedés, stb.
Hú ezzel most kicsit rám hozod a frász. 22 leszek. Remélem nincs semmi ilyen bajom.
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!