Szerintetek így akart üzenni a papám, hogy jól van?
Dehogynem!
A szomszédaom állandóan a temetőkbe járnak.
Néha hallom h valakit emlegetnek aki már meghalt.
(fogékony vagyok a szellemekre maradjunk csak ennyiben)
Szóval érzem ha egy vagy több szellem van aközelemben.
Csak akkor tudnak kommunikálni a szellemek ha transzba esünk. Ha teljesen kiürítjük az elménket, nem gondolunk semmire és teljesen ellazulunk.
Ezt legeslegtöbbször akkor tesszük ha alszunk.
Sok szellem nem tudta h érzem vagy h hallom.Mert hülyének tettetem magam. Nem is érdekelnek engem.
Szóval nagyon kellemesen belémszállnak.
És ott álmok formájában próbálnak kommunikálni.
Szóval a szellemek az asztrálsíkon vannak. Az asztrálsík "légköre" az akasha.
A mi síkunk fizikai és légköre nem csak a levegő hanem más energia. Másabb az akashánál. De nem ojan nagy a különbség. Valójában a két sík között iszonyú vékony a határ.
Csak sajnos a fizikai létünkben az agyunk topozmirigye nagyon gyenge.
A topozmirigyemet erősítem légzéstechnikákkal, meditálásokkal és yógákkal.
Ezért érzem, hallom a szellemeket és nemsokára biztos látni is fogom.
Szóval a szellemek megpróbálják kicsit feltárni a topozmirigyed rejtett dolgait. Az álom a legkönnyebb módja. Szóval az agyad frekvenciájára próbálnak jutni.
Tehát IGEN álmok útján is megjelenhetnek!
Ha többször akarod látni a szerettedet álmaidban akkor légy nagyon nyugodt. Ne gondolkozz negatívan. Ne gondolkozz össze-vissza.
Spirituális fejlesztésekre pl: amit én csinálok légzéstechnika, meditáció, yóga.
Azzal lehet h több szellemet vonzol magad köré.
Én sajnos így jártam. Csak most van végre egy kis nyugim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!