Halottal álmodni mit jelenthet? Mintha üzenni akart volna.
Három hónappal ezelőtt meghalt a 26 éves munkatársam. Közvetlen munkakapcsolatban álltunk, két hónapig dolgoztunk együtt. A halála rettenetesen megviselt. Ma reggelre vele álmodtam. Azt álmodtam, hogy bent volt a munkahelyen, rajtam kívül senki nem vette észre. Odamentem hozzá, megérintettem, jéghideg volt, a teste hófehér. Az arca szomorú, gondterhelt. Átöleltem, megcsókoltam. Ez után egy kicsit mosolygott, majd utána egész álmomban öleltük, csókoltuk egymást. Végig éreztem a hideg testét, ahogy egymáshoz értünk.
Ez volt életem második legvalósághűbb álma. Sosem voltam ebbe a srácba szerelmes, nem mondom, hogy nem nézett ki jól, de nem voltam belé szerelmes. Azért nem értem, hogy miért álmodtam ezt. Az biztos, hogy rettenetesen megviselt a halála, napokig nem tértem magamhoz, sírtam, még most is, ha eszembe jut. Néha beszélek hozzá, hiányzik.
Lehet hogy csak az emlékek dolgoznak benned!
de a halott azt jelenti:lelkiismeret furdalás, olyan mulasztásaz elhunytal szemben amit immár nem tudsz jóvátenni
Semmit sem jelent, csak azt, hogy még él benned az emléke, és hiányolja a tudatod..
Én is álmodtam halottakkal amikor még friss volta a dolog.
Az apám pl 3 éve halt meg, kb 4x álmodtam vele aztán azóta sem, és már a hangjára is alig emléxem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!