Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Üzenni akart? Vagy mit jelent?...

Üzenni akart? Vagy mit jelent? (lent)

Figyelt kérdés
Egy hónapja meghalt egy osztálytársam,akivel nagyon jóban voltam az osztályba,és tegnap előtt azt álmodtam hogy csörgött a telefonom,felvettem és ő volt az ,és azt mondta bele hogy " minden rendben van velem,jól vagyok ide fent ne aggódjatok értem" aztán mondtam neki hogy de hát ezt hogy és mi? az volt a válasza hogy tudatni akartam hogy jól vagyok,aztán felébredtem. Most tényleg így tudatta volna velem hogy jól van?
2012. szept. 12. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Vagy igen, vagy csak neked hiányzik nagyon. Ezt senki sem tudhatja biztosan.
2012. szept. 12. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Amikor januárban meghalt a nagymamám, nekem is volt egy ilyen álmom. Felhívott telefonon, beszélt bele, viszont nem értettem mit mondott. Gyorsan, hadarva beszélt, és értelmetlen dolgokat mondott. Tudtam, hogy halott, és talán ezért nem értettem, mit is mond. Ellenkeztem vele, hiszen ő halott, hogyan hívhatna fel, hogyan beszélhetne hozzám. Ezért nem értettem, mit mond. Fura dolgok ezek. Magamon kívül ismerek még sok embert, akik egy rokon-barát halála után azt álmodták, hogy az elhunyt személy felhívja őket telefonon, és beszél hozzájuk.
2012. szept. 12. 17:10
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha úgy érzed, hogy üzent, akkor üzent és nem az elméd fantáziája volt az álom.
2012. szept. 12. 17:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Hiányzik neked, azért álmodtad ezt... halottak nem tudnak üzenni.
2012. szept. 12. 17:48
 5/9 Antimod ***** válasza:
100%

"ismerek még sok embert, akik egy rokon-barát halála után azt álmodták, hogy az elhunyt személy felhívja őket telefonon, és beszél hozzájuk."

Sőt, ez a valóságban is megtörténik olykor. A híváslista ráadásul sok esetben saját számot mutat hívó félként, ami eleve lehetetlen.

Álomban tudnak üzenni odaátról, ennek is nagyon olyan "szaga" van. Más kérdés, hogy nem lehet eldönteni, mi az, ami szubjektív álom, és mi az, ami üzenetnek minősül.

2012. szept. 13. 08:45
 6/9 anonim ***** válasza:

"nem lehet eldönteni, mi az, ami szubjektív álom, és mi az, ami üzenetnek minősül."

Igen, de egy hozzá nem értő ember honnan tudhatja, hogy az üzenet, az üzenet volt?

Az a baj, hogy én nem hiszek, vagyis nem akarok hinni ezekben a dolgokban. Lehet nevetségesen fog hangzani, amit most írok. Amikor meghalt a mama, rettegtem attól, hogy halála után meglátogat. Pedig soha nem hittem semmi természetfeletti dologban. Viszont akkor olyan félelem volt bennem, amit még én magam sem tudtam megmagyarázni. De betudtam a gyásznak. És amikor már kezdtem felfogni, hogy elment, nincs többé, akkor álmodtam azt, hogy felhív. De a halála után rengeteget álmodtam vele. Szerintem ez a természetes egy szeretett ember halála után. Én lennék a világon a legboldogabb, ha meggyőződhetnék arról, hogy a mama még "él", valahol létezik, és jól van. De félek, hogy ez soha nem fog megtörténni....

2012. szept. 13. 09:08
 7/9 Antimod ***** válasza:

"Igen, de egy hozzá nem értő ember honnan tudhatja, hogy az üzenet, az üzenet volt?"

A "hozzáértők" sem tudják biztosan. Az álom annyira szubjektív dolog, hogy nehéz eldönteni. De nagyon gyakori, hogy elhunytak néhány napon, de akár évekkel később is ezt az üzenetet mondják az álmodónak.

Olyan is van, hogy addig nem ismert információt mondanak el neki, az pl. biztos, hogy valós üzenet.

2012. szept. 13. 09:15
 8/9 anonim válasza:
Hát...én nem tudom hogy van-e ilyen vagy nincs..énis álmodok furcsákat(sajnos elég gyakran). De ha én egyszer meghalok..szoktam is mondogatni a családban...ha én egyszer meghalok, mindent meg fogok tenni, hogy üzenjek, sőt, vissza jöjjek! :D és ha majd lebegő dolgokat fognak látni itt-ott, majd ne ijedjenek meg, tudják, hogy én vagyok! :D
2012. szept. 15. 15:57
 9/9 anonim ***** válasza:
xD egyetértek előtte lévő
2014. jan. 30. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!