Üzenni akart? Vagy mit jelent? (lent)
"ismerek még sok embert, akik egy rokon-barát halála után azt álmodták, hogy az elhunyt személy felhívja őket telefonon, és beszél hozzájuk."
Sőt, ez a valóságban is megtörténik olykor. A híváslista ráadásul sok esetben saját számot mutat hívó félként, ami eleve lehetetlen.
Álomban tudnak üzenni odaátról, ennek is nagyon olyan "szaga" van. Más kérdés, hogy nem lehet eldönteni, mi az, ami szubjektív álom, és mi az, ami üzenetnek minősül.
"nem lehet eldönteni, mi az, ami szubjektív álom, és mi az, ami üzenetnek minősül."
Igen, de egy hozzá nem értő ember honnan tudhatja, hogy az üzenet, az üzenet volt?
Az a baj, hogy én nem hiszek, vagyis nem akarok hinni ezekben a dolgokban. Lehet nevetségesen fog hangzani, amit most írok. Amikor meghalt a mama, rettegtem attól, hogy halála után meglátogat. Pedig soha nem hittem semmi természetfeletti dologban. Viszont akkor olyan félelem volt bennem, amit még én magam sem tudtam megmagyarázni. De betudtam a gyásznak. És amikor már kezdtem felfogni, hogy elment, nincs többé, akkor álmodtam azt, hogy felhív. De a halála után rengeteget álmodtam vele. Szerintem ez a természetes egy szeretett ember halála után. Én lennék a világon a legboldogabb, ha meggyőződhetnék arról, hogy a mama még "él", valahol létezik, és jól van. De félek, hogy ez soha nem fog megtörténni....
"Igen, de egy hozzá nem értő ember honnan tudhatja, hogy az üzenet, az üzenet volt?"
A "hozzáértők" sem tudják biztosan. Az álom annyira szubjektív dolog, hogy nehéz eldönteni. De nagyon gyakori, hogy elhunytak néhány napon, de akár évekkel később is ezt az üzenetet mondják az álmodónak.
Olyan is van, hogy addig nem ismert információt mondanak el neki, az pl. biztos, hogy valós üzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!