Ezt hogy értelmezzem? Tényleg elbucsuzott? Vagy valami mást akart üzenni?
Figyelt kérdés
nagymamám 1 éve halt meg. Egy jó ideig fel se fogtam hogy már nincs. Aztán majdnem rá egy évre vele álmodtam, jol nézett ki meg jol volt viszont azt az álmot összerakva betegséget jelentett, aznap persze megtudtam hogy egy közeli rokon korházba került és nem egy megfázásrol volt szó. Eltelt egy honap és megint vele álmodtam, ekkor már pap, papné és ő volt, azt mondta, hogy ő már gyenge, elbucsuzott. De ugy tudom a pap sem jelent jot álomban.2014. jan. 23. 00:00
1/1 gombasandras válasza:
Az álmaidat te találod ki a saját agyműködéseddel, gondolataiddal van kapcsolatban. Ilyenkor az agyad rendezi az emlékeidet és amikor valami furcsát talál akkor álmodsz. Egyébként minden egyes nap álmodsz, csak nem emlékszel rá. Tudom, hogy nem pont ez volt a kérdés. (Szerintem ne vedd készpénznek amit az álmaidban látsz, mert azok a vágyaid esetleg félelmeid.) Hallgass a szívedre. Úgy értelmezed, ahogy szeretnéd, mert az agyad találta ki.
Nem semmi ez az emberi test...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!