Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Álmomban megcsaltam a párom, de saját magával csaltam meg. Mit jelenthet ez?
2018. szept. 20. 08:09
 1/2 anonim válasza:
Jó lenne mást is kipróbálni, mással is lenni, de egyszerüen nem visz rá a lélek, hogy megcsald a párod.:)
2018. szept. 20. 08:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt az ezotéria kategóriában, vagy egyéb kategóriában kéne feltenned. Álomfejtők és pszichológusok akarnának bele sok mindent magyarázni. Lehet lenne esetleges pszichológustól értelmesebb és logikus válasz, de szerintem teljesen felesleges. Azért az álmok tisztes százaléka mögé semmit nem kell gondolni. Az agyad kb. töredezettség mentesítést csinál olyankor. Előkerül közben minden teljesen kaotikus információ és egymás mellé pakolja rendszerezés közben. Nem kell mindig egy álomnak ezért túl nagy jelentőséget keríteni. De persze az is általános, hogy a frissen megélt dolgok belekerülnek. Nem konkrét vizuálisan megjelenő dolgokra, hanem aktuális gondolati sémákra. Ha most látsz egy filmet akár, akkor abban lévő menet nagy valószínűség szerinte kicsi változással, de meg fog jelenni az álmodban. Ez mit jelent? Semmit, azt hogy a film kapcsán elindult benned valami és álmodban lecsapódott valahogy, vagyis annyit jelent, hogy láttál egy filmet.
2018. szept. 20. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!