Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az h egy álomtól elélvezek?
Figyelt kérdés
Gyakran van az h egy teljesen ismeretlen fiú dug meg álmomban és annyira jó álom volt h mikor felkelltem éreztem h szószerint annyira nedves volt a puncin mintha csak a valóságban megtörtént volna. 21/L2018. júl. 14. 16:45
2/10 anonim válasza:
persze, ez természetes, velem is elő fordult már többször is
3/10 anonim válasza:
Nekem rendszeresen rogazmusom van alvás közben amikor régen szexeltem. Néha jobb mint az igazi.
4/10 anonim válasza:
Igen. 1x kelltem fel arra, hogy épp orgazmusom volt. Annyira jó volt a szex álmomban.
5/10 anonim válasza:
Es most ennek a kerdezonek kozel 10 privat uzenete erkezett:DD
MINIMUM szanalmas feszverok...
6/10 anonim válasza:
nekem is volt már ilyen,szerintem én többször is elfüstölhettem,mert konkrétan úsztam a fehérjébe amikor keltem xd...
7/10 anonim válasza:
persze, nekem is volt ilyen felkeltem az orgazmusra és éreztem hogy elég nedve vagyok odalent, erre az a megoldás hogy lefekvés előtt egy jóéjt maszti
8/10 anonim válasza:
Párszor velem is megesett már (főleg kièhezettebb időszakokban), hogy álmomban szexeltem ès arra èbredtem, hogy orgazmusom van (mèg a hüvely ritmusos összehúzódása is megvolt).
25N
9/10 anonim válasza:
Nekem is volt már többször.
Az orgazmusra kelek fel mindig. Gyorsan odanyúlok ilyenkor és pluszban még kézzel rásegítek :)
28N
10/10 anonim válasza:
Már csak a gondolattól is benedvesedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!