Az első gyermekkori, ami többször visszajött. Az álom nagyon egyszerű volt. Felriadok a szobámban. Sötét van. Csak az utcáról beszűrődő fényt látom, minden homályos. Aztán a semmiből az ablak fényét eltakarja egy sötét alak. Hatalmas, két lábon álló farkasalak mered rám, majd hirtelen lecsap. Felébredek. A szobámban vagyok megint. Ugyan az a félhomály. Hirtelen a farkas megint lecsap és felébredek. Megint a szobámban vagyok .... És ez ismétlődik. A legrosszabb az volt, hogy amikor valóban felébredtem akkor is attól tartottam, hogy ez is csak álom és jön a farkas :D
A másik álmom a nagymamám halálakor volt. Egy 4-es útelágazás közepén álltam, az utca üres volt, és ködös. Az útelágazás közepén egy betegágyban ott feküdt a nagymamám. Arról beszélt, hogy jól van és nemsokára meg fog gyógyulni és hazajön. Én meg képtelen voltam neki megmondani, hogy nem tud hazajönni, mert meghalt, aztán felébredtem. Többet nem álmodtam vele :(
2018. szept. 13. 09:23
12/17 anonim válasza:
Nagyon valóságos volt. Nem tudatos álom, de valami hasonló történhetett. Egy másik világban, Földhöz hasonlóan segédkeztem. Éreztem, ahogy repülök kis tünderekkel és angyalokkal. A barátaim voltak, nagyon közeliek. Azután azt mondták, hogy most el kell mennem, de még találkozunk. Különben éhező, szegény emberekkel beszélgettünk, segítettünk és nagyon jól éreztük magunkat. Ott mindenki ártatlan, jószívű volt. Valami ilyesmi az álom. Furcsa. Nekem.
2018. szept. 13. 09:28
13/17 anonim válasza:
Egyszer azt álmodtam, hogy 10.000 évig hibernálódtam természetes körülmények között. Egy olyasmi helyen ébredtem fel a hibernációból, mint a Grand Canyon, kopár volt minden, és teljesen megváltozott a Föld, és tudtam, hogy nagyon-nagyon sok időt, évezredeket töltöttem így, megfagyva, és azt is tudtam valahogy, hogy már nincs rajtam kívül más ember a Földön. Emlékeztem rá, hogy valamilyen okból az eszméletemet vesztettem egy elhagyatott helyen, így nem találtak meg, és közben nagyon hideg lett és megfagytam, de nem haltam meg. Ez a hely nem is olvadt ki évezredekig, míg végül klímaváltozás állt be a Földön és végül kiolvadtam és magamhoz tértem.
2018. szept. 13. 15:40
14/17 anonim válasza:
Amikor az egyik régi kolléganőm lábfétises dolgot végzett velem.
2018. szept. 13. 21:08
15/17 Metionin válasza:
Felültem egy nagy poroltóra és azon utaztam :D de álmodtam olyat is, hogy egy repülő gyúródeszkán utazok.
2018. szept. 13. 23:19
16/17 anonim válasza:
Tudtam időutazni és elmentünk Hitlerért, de bem tudtuk mit csináljunk vele, ezért megkértük, hogy nyírja le a füvet a kertben :DDD
2018. szept. 14. 15:36
17/17 Zsox válasza:
Hárman beszálltunk egy nyitott kis repülőgépbe, olyasmi volt mint egy motoros sárkány. Én, egy macska, és egy kiskutya. És a macska volt a pilóta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!