Mi volt az eddigi legfurcsább/rémisztőbb álmotok?
Amikor megmérgeztek borral, és éreztem, ahogy a méreg lassan hat, végül teljesen lebénultam tőle, de az eszméletemet nem vesztettem el.
A tanulság az, hogy álmunkban a vázizmaink nem működnek, így azokat nem tudjuk mozgatni. Amikor az álomban magatehetetlenül feküdtem, segítséget akartam kérni, de nem tudtam megmozdulni. Végül minden erőmet összeszedtem, és valahogy sikerült rándulnom egyet, és arra fel is ébredtem.
Időnként előfordul, hogy menekülnöm kell valaki elől, de az első pár ilyen alkalom (álom) után megtanultam repülni (álmomban), ugrani több méteres magasra, háztetőkre, óriás fák lombjaira. Csak fizikailag fárasztó érzés.
A legfurcsább az volt, hogy találkoztam a halott apukámmal, és számon kértem, mérges voltam rá, hogy hogy hagyhatott itt. Erre ő azt mondta: Ne aggódj, hamarosan találkozunk. Hamarabb, mint gondolnád. Ekkor felébredtem. 8 éves voltam amikor meghalt, és ezt már rég álmodtam, de nagyon bennem ragadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!