Létezik olyan, hogy előre megálmodok eseményeket?
Pl.amikor 2 pasi között vacilláltam, a régit már el akartam hagyni,az újba meg halálosan beleestem,előre megálmodtam, hogy el fog hagyni az új pasi.De ami még meglepőbb, azt álmodtam, hogy a régi egy nagy csokor vörös rózsával állit be hozzám...és pár nap mulva mindkettő bekövetkezett!!
(nem szokott csak ugy virágot hozni)
Mit szóltok?
Velem is sokszor van ilyen, még apró részleteket álmodtam, ami jelentőségtelennek tűnik. Megálmodtam, hogy osztálytársam milyen ruhában lesz, meg hogy, ki mit fog mondani. Nekem viszont Deja-vu-m volt sokszor.
De igen, létezik ilyen.
szia:)
én nekem nagyon sokszor bekövetkzeik amit álmodok,így volt anyumnál és mamámnál is...
mamám egy ismerős halálát álmodta meg,anyum egy balesetet, és meg egy iskolás napot...
amikor 3.-nak történt meg amit álmodtam,nem mertem volna aludni,egy éjszakát fentvoltam,de rájöttem hogy butaság , mert mi bajom lehet?
aminek meg kell történni úgyis megfog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!