Ez az álom mit jelent?
Hallottam már a tudatos álmodásról, és... Na inkább elmesélem az álmot.
Egy barátnőmmel voltam akit mondjunk az 1-es számú barátnőmnek. Egy másik barátnőm apja volt az ő apja, és a mi lakásunkban voltunk, de az az álmomban, az ő lakásuk volt. Este volt, és aludtam az ágyban, ő viszont kint volt a konyhában és beszélgetett az apjával. Hirtelen egy fekete maszkos ember jelent meg mellettem, akinek nem láttam az arcát. Itt tudatosult bennem hogy alszom, de egyből fel is ébredtem (miért?) Utána megnéztem az időt, először 0:52-őt mutatott, majd mikor megint megnéztem (tisztán emlékszem, hogy ébren voltam) már reggel öt óra negyven valahány volt. Nagyon féltem, és reménykedtem abban, hogy nem álmodom tovább... Aztán nemtudom hogy, de visszaaludtam és ugyan ez az álom jelent meg. A maszkos ember megint megjelent mellettem, leakarta fotózni a barátnőmet és én nemtudom hogyan, de megállítottam őt, ő viszont felém fordult és rám mosolygott. Vissza jött a barátnőm, viszont már nem az volt aki az elején is, hanem egy másik ember. Egy régebbi barátnőm (igen sok barátom van, na xddd) Kinyitotta az ablakot, és a város látványa helyett egy hatalmas tenger volt ott, amibe beleugrott. A feje egy zöld viziszörny fejéhez hasonlított, én pedig próbáltam sikítani, de nem ment. Az apja bejött a szobába, mire a lány visszamászott az ablakon, és lefeküdt az ágyra. A feje még mindig olyan volt mint a viziszörnyé, és a történet azzal zárult, hogy az apja csóválja a fejét.
Miért ébredtem fel, mikor tudatosult bennem, hogy álmodom? És ennek az álomnak van valami jelentősége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!